Haberler

Asena Erkin'den Boşanan Caner Erkin'den İlk Paylaşım

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile eşi Asena Erkin bugün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

BİRBİRLERİNE MADDİ TALEPTE BULUNMADILAR

Çağlayan'da bulunan İstanbul 2'nci Aile Mahkemesi'nde görülen ve boşanma protokolüne göre yapılan davada Asena ve Caner Erkin birbirlerinden hiçbir maddi talepte bulunmadı, oğulları Çınar'ın velayeti de anneye verildi.

Konu ile alakalı sosyal medya hesabından bir yazılı açıklama yapan Caner Erkin, gerekli hassasiyetin herkes tarafından gösterilmesini, kişilik haklarına aykırı, yalan haber ve paylaşımlarda bulunulmamasını rica etti.

"DOSTLUĞUM BİR ÖMÜR BOYU DEVAM EDECEK"

Caner Erkin'in Instagram hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: ''Bugün itibariyle Asena Erkin'le aramızdaki evlilik sona ermiştir. Hayatın akışı içinde yaşanan bu durumla ilgili olarak, çocuğumun annesi olan Asena ile dostluğumun bir ömür boyu devam edeceğini kamuoyu ile paylaşmak isterim. Bu sebeple, konuya gerekli hassasiyetin herkes tarafından gösterilmesini, Asena, oğlumuz Çınar ve şahsımla ilgili spekülatif, kişilik haklarına aykırı, yalan haber ve paylaşımlarda bulunulmamasını önemle rica ederim.''

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Erkin Instagram Çağlayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (6)

pala:

kurtuldun caner bu pislik karıdan

14
0
yanıtYanıtla
Msme:

Caner hayırlı olsun. Ama senin gibi gönlü merhamet ve şefkatle dolu olan birine tavsiyem Dost olma Sadece çocuğundan dolayı muhabbetin olsun. Eski eşten dost olmaz

9
0
yanıtYanıtla
Fikret dana Mobil-IOS:

Sen ne karaktersiz bi insansın

7
1
yanıtYanıtla
Laz zo:

Sana da böylesi yakışır. . . . Ama zamanı gelıpte hotunu aldıktan sonra da birleşebilirsin kocum , o mide var sende. . . . .

5
0
yanıtYanıtla
DARDANEL:

Caner sende uza be kardeşim yol verdin kadına bırak gitsin işine bak

5
0
yanıtYanıtla
akrep:

Lan caner sana zamanında duyarlı herkes uyarı yaptı elbetteki haklısın ama sen erkek delikanlı bir baba olsaydın bukadar buynuza katlan mazdın kadın senle resmen dalga geçip hayatını yaşadı gururun olsa idi bukadar uzatmazdın kadın kendini her yönüyle insanlara anlatıyor

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title