Haberler

Aşçılık ve Pastacılık Yarışmalarında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Bilecik Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Aşçılık ve Pastacılık kursiyerleri arasında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye girenlere ödül ve plaketleri verildi.

Bilecik Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Aşçılık ve Pastacılık kursiyerleri arasında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye girenlere ödül ve plaketleri verildi.

Programa; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcı Tahsin Yazır, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Barış Kalın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı. Pastacılık kursiyerleri arasında düzenlenen Pasta ve Tatlı Yarışmasında ve Aşçılık kursiyerleri arasında düzenlenen Yemek Yarışması'nda dereceye giren kursiyerlere plaket ve hediyeleri verilirken, 11-12 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Öğrenme Şenliği'nde görev alan ve katkı sağlayan kursiyerlere de Katılım Belgeleri verildi.

Bilecik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler vererek, "Katkı ve katılımlarından dolayı başta Belediye Başkanı Selim Yağcı ve il Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş olmak üzere tüm misafirlerine teşekkür ederim" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise; Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yapmış olduğu faaliyetlerin toplum için Bilecik için çok önemli olduğunu belirtti. Durmuş, "Halk Eğitim Merkezleri insanlara bilgi, beceri ve meslek kazandırma konusunda önemli işlevlere sahip. Yeni binasında Halk Eğitim Merkezimizin daha nitelikli ve daha rahat çalışma imkanına sahip olduğunu düşünüyorum. Kursiyerleri de tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Tospatlı Selim Yağcı Bilecik Yazır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title