Haberler

Asar Deresi'nin Kapatılması Önerisi

Kavak'ta Asar Deresi kenarında evleri bulunan vatandaşlar, aşırı kokuya neden olan derenin kapatılmasını istediklerini bildirdi.

Kavak'ta Asar Deresi kenarında evleri bulunan vatandaşlar, aşırı kokuya neden olan derenin kapatılmasını istediklerini bildirdi.

Asar Deresi kenarında evleri bulunan Bünyat İnan ve Osman Güngör, yaptıkları açıklamada, Asar Deresi'nin büyük kısmının kapalı olduğunu, Dere Sokak ile Cevizlik Deresi arasındaki bölümün ise açık olduğunu söyledi.

İlçenin kanalizasyonunun da buradan aktığını dile getiren Güngör, "Bizler mahalle sakini olarak hem kokudan hem de sineklerden rahatsız oluyoruz. Belediyenin bu yeri kapatması halinde bahçelerimizi hiç karşılık beklemeden belediyeye hibe edeceğiz" dedi.

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ise kendisinin hizmet için geldiğini, yapılması gereken ne ise en uygun olanının yapılacağını ifade etti. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Osman Güngör Kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title