Haberler

Asansör Kazasında Ölen Üç İşçi Toprağa Verildi

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir inşaatın 24. katından düşen asansörde hayatını kaybeden 3 işçi, memleketleri Ağrı’nın Diyadin ilçesinde toprağa verildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir inşaatın 24. katından düşen asansörde hayatını kaybeden 3 işçi, memleketleri Ağrı'nın Diyadin ilçesinde toprağa verildi.

Önceki gün İstanbul Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Yasin Bakır (19), Şükrü Yaşar (21) ve Osman Yardımcı (17)'nın cenazeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait otobüsle Diyadin ilçesine getirildi. Evlerinde helallik alınmasının ardından cenazeler ilçe mezarlığına getirildi. Cenazeler, kılınan cenaze namazının ardından Diyadin İlçe mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.

İşçilerin akrabası İsaağa Mahallesi Muhtarı Medeni Demir, üzgün olduklarını belirterek, "İnsanların hayatının bu kadar ucuz olmaması lazım. İstanbul'a ekmek parası için çalışmaya gitmişlerdi. Şirket tarafından gerekli önlem alınmamış. Önlem alınsaydı bu duruma gelinmezdi. Bizim acılarımız büyüktür" diye konuştu.

Cenaze törenine Diyadin Belediyesi Eş Başkanı Hazal Aras ile vatandaşlar katıldı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt İstanbul Diyadin Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title