Haberler

Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı da Başkan Kocadon'un Himayesinde

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Yeni çıkan yasa ile sorumluluğu Bodrum Belediyesi'ne geçen Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı köylerini ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Yukarı Mazı İlkokulu bahçesinde Mazı Muhtarı Tahir Ayhan ve köy halkıyla bir araya gelen Mehmet Kocadon burada kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Özellikle okulları için yapılan yardımlardan dolayı kendisine teşekkür eden öğrenci velileri bugüne kadar hiç bu kadar büyük çapta destek görmediklerini de sözlerine ekledi.

İdari birim odası ile okul sınıflarını gezen Başkan Mehmet Kocadon, geçtiğimiz günlerde okula gelen malzemeleri yerinde inceledi. Okul Müdürü Arif Yılmaz Bodrum Belediyesi'nin sağladığı bu desteklerden ötürü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etti.Okul bahçesinde vatandaşlarla da sohbet eden Mehmet Kocadon, köylülerin isteklerini bizzat kendisi not aldı.Daha sonra köy camisi ile sağlık ocağına geçen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve beraberindekiler bu binalarda yapılması gerekenler hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret daha sonra Aşağı Mazı Köyü ile devam etti. Mazı Muhtarı Tahir Ayhan ve ekibiyle Aşağı Mazı Ortaokulu'na uğrayan Başkan Mehmet Kocadon'a okul müdürü Mevlüt Bingöl eğitime yaptığı destekler için teşekkür etti. Ortaokulun ardından köy kahvesinde köy halkıyla buluşan Mehmet Kocadon onlarla sohbet edip Bodrum Belediyesi olarak köyleri için neler yapabileceklerini sordu. Aşağı Mazı Köyü sakinlerinin kendisine ilettikleri konuları da not alan Başkan Kocadon şunları söyledi; "Mazı Bodrum için çok değerli, benim için daha da değerli. Ama şunu söyleyeyim ki köylerimizi asla ikinci plana atmayacağız. Köy yaşantısının sorunsuz sürmesi Bodrum için büyük değer taşımaktadır. Sorunları çok net biliyoruz, tüm köylerimiz benim himayem altındadır" - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title