Haberler

Arzu Yanardağ, Farklı Projeler Ortaya Koymak İstiyor

Güncelleme:

Sinema oyuncusu Arzu Yanardağ 12 yıldır tiyatro sahnesinde olduğunu kaydederek, ilerleyen dönemlerde farklı projeler ortaya koymak istediğini söyledi.

Sinema ve tiyatro oyuncusu Arzu Yanardağ, 2001 yılından beri tiyatro sahnesinde olduğunu kaydederek, ilerleyen dönemlerde farklı projeler ortaya koymak istediğini söyledi.

Rol aldığı sinema filmleri ve tiyatro oyunlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, "16 yıldır ekranlardayım ama 2001 senesinden beri de tiyatro sahnesindeyim. Başka projeler yapmak istiyorum ama vakit yok. Ama kafamın içinde bulutlar ve o bulutların içinde yazılar var. Onlar inşallah bir gün toplanacak. Ortaya ilerleyen dönemde farklı şeyler koyma niyetim var" dedi.

Yanardağ, kendisinin yazıp, yönettiği ve oynadığı oyunda kızıyla birlikte rol aldıklarını anımsatarak, "Kızımda sahneye çıktı. Okulda yetenek kulübünde tiyatroyu seçti. Yapacak bir şey yok. Ben onun kararlarına saygı duyacağım. Onu çok fazla yönlendirmek istemiyorum" ifadesini kullandı.

Güzel oyuncu, kızının tiyatrocu olmasını pek istemediğini belirterek, "Kendi özgür iradesiyle seçim yapmasını istiyorum ama çok da tiyatro mesleğini yapmasını istemem. Hani doktor, avukat olsun. Asla yönlendirmem ama bu mesleği de yapmasını çok istemem açıkçası. Bu meslek kötü diye değil, ben bu iş ile ilgili o kadar çok fazla şey biliyorum ki, ister istemez ona müdahale edeceğim. O da her genç kızın yaptığı gibi annesinin sözünü dinlemeyecek ve ben kafayı yiyeceğim. O yüzden açıkçası pek istemiyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Arzu Yanardağ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title