Haberler

Artvin: Yusufeli Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası

Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol müsabakalarında Demirkent Köyü birinci oldu.

Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol müsabakalarında Demirkent Köyü birinci oldu.

Yusufeli Kapalı Spor Salonu'nda yapılan ve 9 takımın katıldığı turnuvanın finalinde Demirkent Köyü ile Sarıgöl Köyü takımları karşı karşıya geldi. Köylüler, davul-zurna ve tulumlar eşliğinde horon teperek takımlarına destek verdi. Demirkent Köyü takımının birinci olduğu turnuvada ikinciliği Sarıgöl Köyü, üçüncülüğü de Kazakura Mahallesi elde etti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Yusufeli Kaymakamı Cahit Çelik, Yusufeli Belediye Başkanı Yusuf Sağlam ve AK Parti İlçe Başkanı Aydın Şahin verdi. Şampiyon olan Demirkent Köyü takımı oyuncuları, ödül töreni sonrasında salonda horon teperek başarıyı kutladı.

Kaymakam Cahit Çelik, bu tip etkinliklerin insanları kaynaştırdığını belirterek, böyle etkinliklerin süreceğini ifade etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Çelenk ise, genç bir nüfusa sahip ilçede sportif etkinliklerin yapılmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title