Haberler

Artvin Yağış Arhavi ve Hopa?da da Etkili Oldu

Yağış Arhavi ve Hopa'da da etkili olduArtvin'de dün geceden bu yana aralıklarla devam eden sağanak yağış Arhavi ve Hopa ilçelerinde de etkili oldu.

Yağış Arhavi ve Hopa'da da etkili oldu

Artvin'de dün geceden bu yana aralıklarla devam eden sağanak yağış Arhavi ve Hopa ilçelerinde de etkili oldu. Artvin Valisi Muhterem İnce, yağışın etkili olduğu alanlarda gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, şu ana kadar yaralanma ya da can kaybı olmadığını söyledi.

Bölgede dün akşam başlayan ve sabaha kadar aralıklarla devam eden yağış nedeniyle Arhavi ve Hopa ilçelerinde de bir çok dere taştı, hasar oluştu. Arhavi'de Cumhuriyet Caddesi, Yemişli, Boğazici ve Hacılar mahallelerinde derelerin taşması sonucu göletler oluştu. Özelikle sanayi bölgesinde birçok iş yerini su bastı. Hopa'nın Sundura ve Yenimahalle bölgelerinde de dere taşkınları nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinin zemin katları suyla doldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Artvin Valisi Muhterem İnce, bölgede dün akşamdan beri etkili olan sağanak yağış nedeniyle Arhavi'de bazı kamu kurum ve kuruluşlar ile ev ve işyerlerinin giriş katlarını su bastığını söyledi. Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde sağanak yağışın aralıklarla devam ettiğini belirten Vali İnce, Arhavi'de kaymakamlık bünyesinde Afet Kriz Merkezi oluşturulduğunu belirterek, ? Ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bütün tedbirleri aldık. İlçelerimizde karayollarında ulaşım sorunu yok. Yollar ulaşıma açık. Sağanak yağış nedeniyle her hangi bir yaralanma ve can kaybı da şu an itibarıyla yokö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arhavi Artvin Hopa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title