Haberler

Artvin Valisi Kalkan, Atabarı Kayak Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Atabarı Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Atabarı Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Vali Kalkan, Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Uğur Beyazkaya ile şehir merkezine yaklaşık 16 kilometre uzaklıktaki Mersivan Dağı'nda bulunan Atabarı Kayak Merkezi'ni ziyaret etti.

Yapımı devam eden telesiyej ve enerji nakil hattı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Kalkan, enerji nakil hattı yapım işini üstlenen firmanın sahibi Muammer Yavuz'dan, çalışmaların kış sezonuna yetiştirilmesini istedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Beyazkaya, yapımı devam eden telesiyej imalatında son aşamaya gelindiğini belirterek, "Yaklaşık 650 metre olan tesiste 2 ana istasyon bulunuyor ve 40 kişi taşıma kapasitesine sahip. Üst istasyonu 2 bin 40 metreye kurulan telesiyejin elektrik enerjisi Artvin Valiliği tarafından yaptırılıyor. Pist düzeltme çalışmalarının da başlandığı merkezde toplam pist uzunluğu bin 200 metreye ulaşacak" dedi.

Vali Kalkan ve beraberindeki heyet, daha sonra merkez ilçeye 29 kilometre mesafede yeni kurulan Oruçlu köyünü ziyaret ederek, geçen yıl yapımı tamamlanan sulama havuzlarında incelemelerde bulundu.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır - ARTVİN

Kaynak: AA / Yerel

Necmettin Kalkan Muammer Yavuz Orhan Yazıcı Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title