Haberler

Artvin Emniyet Müdürü Şengün, Göreve Başladı

İçişleri Bakanlığı'nın son Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Artvin Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Şengün, kente gelerek göreve başladı.

İçişleri Bakanlığı'nın son Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Artvin Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Şengün, kente gelerek göreve başladı.

Şengün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en güvenilir ili Artvin'e atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şengün, "Emniyet hizmetleri ve kamu düzeninin sağlanmasındaki önceliklerimizi ön planda tutarak üst seviyede, dikkatli ve titiz bir çalışma yürüterek vatandaşımıza hizmet etmek istiyoruz" dedi.

Şengün'ün özgeçmişi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 1966'da dünyaya gelen Şengün, 1985 yılında Polis Kolejini, 1989 yılında Polis Akademisini bitirerek, ardından işletme ve hukuk alanlarında yüksek lisans yaptı. Sırasıyla Polis Akademisi Başkanlığı, TBMM Koruma Daire Başkanlığı, Diyarbakır, Yalova ve İstanbul Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli görevler alan Şengün, son olarak başkanlığını eski Artvin emniyet müdürlerinden Necmettin Emre'nin yaptığı Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında, başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Ahmet Şengün Türkiye Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title