Haberler

Artvin'deki Sel ve Heyelan

Giresun Belediyesi ve Türk Kızılayı Giresun Şubesi tarafından sel ve heyelanların yaşandığı Artvin'e 3 tır dolusu içme suyu gönderildi.

Giresun Belediyesi ve Türk Kızılayı Giresun Şubesi tarafından sel ve heyelanların yaşandığı Artvin'e 3 tır dolusu içme suyu gönderildi.

Belediye başkanı Kerim Aksu, yaptığı açıklamada, Artvin'in Hopa ve Arhavi ilçelerinde sel ve heyelanların ciddi hasara yol açmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Giresun Belediyesi olarak Artvin halkına gereken tüm yardımı yapmak için seferber olduklarını ifade eden Aksu, "Sel ve heyelan haberini alır almaz acil müdahale ekibimizi bölgeye gönderdik. Giresun Belediyesi ekipleri halen Artvin'de yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Aksu, bölge halkının içme suyu ihtiyacını karşılama adına Artvin'e iki tır dolusu su gönderdiklerini aktararak, "Bölgede temiz içme suyu sıkıntısı olduğunu öğrendik. İlk etapta bu sabah Hopa ve Arhavi ilçelerine ulaştırılmak üzere 2 su dolu tırı yola çıkardık. Giresun Belediyesi olarak Artvin halkının yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Türk Kızılayı Giresun Şubesi Başkanı Murat Cansız da Artvinlilerin içme suyu ihtiyacını karşılamaya katkı sunma adına bölgeye hazırladıkları bir tırın yola çıkarıldığını söyledi.

Cansız, bundan sonra da bu tür yardımları sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Türk Kızılayı Kerim Aksu Giresun Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title