Haberler

Artvin Belediye Başkanı Kocatepe Açıklaması

"Ne şahsımın ne de çalışanlarımın Cumhuriyetin değerleriyle sorunu yoktur, olamaz da"

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, ne şahsının ne de belediye çalışanlarının Cumhuriyetin değerleriyla asla sorunu olmadığını ifade etti.

Kocatepe, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında çıkan "AK Partili Artvin Belediyesi, şehrin girişindeki köprüde bulunan Cumhuriyet Kenti Artvin'e Hoşgeldiniz yazısını kaldırdı" konulu haber ve yorumların eksik ve hatalı bilgilerden kaynaklandığını belirtti.

Ne şahsının ne de belediye çalışanlarının Cumhuriyetin değerleriyla asla sorunu olmadığını vurgulayan Kocatepe, "Millet olarak her zamankinden daha hassas olduğumuz bazı değerler üzerinden eksik, yanlış, hatta kasıtlı yorum ve bilgilerle ülke insanımızı rahatsız eden bu tür yayın ve yorumların eksik bilgiden kaynaklandığına inanmak istiyoruz. Bu anlayışla başta demokrasinin en üst düzeyde hazmedildiği, sevgi, saygı, hoşgörü kültürünün en güzel şekilde yazıldığı 'Cumhuriyet kenti Artvin'imizin' çok değerli insanlarına, ülkemizin her tarafına dağılmış hemşehrilerimize ve tüm halkımıza konuyla ilgili doğru bilgi vermeyi görev addediyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye olarak şehrimizdeki çocuk parklarının duvarlarını grafiti sanatıyla süslediklerini anlatan Kocatepe, şunları kaydetti:

"Bu çalışmalar 2 Ocak Cuma günü başladı ve devam ediyor. Çayağzı Mahallesi'nde, ÇEDAŞ arkasındaki oyun parkını boyayan sanatçılar oraya yakın üst geçidi, eskimiş, paslı görünümünden kurtaracak bir çalışmayla yeniden boyadılar. Ben de yeni halinin üzerine daha önce yazılı olan 'Cumhuriyet Kenti Artvin' ifadesinin, pirinçten kabartmalı, ışıklı yazılması talimatı verdim. Arkadaşlarımız da bunu Artvin'de yapan bir yer olmadığı için Trabzon'daki bir firmayla anlaştı. Firma da bir hafta içerisinde yapıp getirileceğini taahhüt etti. Cumartesi gecesi geç saatte üst geçidin boyaması bitince arkadaşlar durumu bana ilettiklerinde, projemizdeki pirinç yazı gelene kadar buraya yapıştırma şeklinde yaptırılması talimatını verdim. Zaten pazar günü yapıştırma yazı yapıldı. Şu anda 13 metre boyundaki 'Cumhuriyet Kenti Artvin' yazısı üst geçitte asılı durumda. İşin doğrusu budur." - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kocatepe Artvin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title