Haberler

Artuklu Kaymakamı Görevine Başladı

Mardin Artuklu İlçesi Kaymakamlığı’na atanan Şakir Öner Öztürk, Mardin’e gelerek görevine başladı.

Mardin Artuklu İlçesi Kaymakamlığı'na atanan Şakir Öner Öztürk, Mardin'e gelerek görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Tokat Vali Yardımcılığı görevine atanan Artuklu ilçesinin aynı zamanda kurucu kaymakamlığı görevinde de bulunmuş olan Soner Karataşoğlu'ndan boşalan Artuklu Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Şakir Öner Öztürk, yeni görevine başladı. Artvin'in Borçka İlçe Kaymakamlığı görevinden Artuklu İlçe Kaymakamlığı görevine atanan ve görevine başlayan Kaymakam Şakir Öner Öztürk, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret edip Mardin Vali yardımcıları ve kaymakamlık personelleriyle tanıştıktan sonra görevine başladı.

1 Ekim 1980 tarihinde Tokat'ın Niksar ilçesinde doğan Öztürk, ilk ve ortaokulu Niksar'da, lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1998 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 2003 yılında mezun olan Öztürk, 2005 yılında İçişleri Bakanlığı'nca açılan kaymakam adaylığı sınavını kazanarak, valilik stajını, kaymakam refikliği ve mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını, Leicester Üniversitesi'nde yurtdışı stajını ve akabinde 92 dönem kaymakamlık kursunu üstün başarılı derece ile tamamladı.

Daha önce Samsun Asarcık, Salıpazarı, Tokat Almus ilçelerinde vekaleten Denizli Beyağaç, Aksaray Gülağaç, Bingöl Kığı ilçesinde asaleten görev yaptığı kaymakamlıklarının ardından İçişleri Bakanlığı'nın 19 Temmuz 2013 tarih ve 2013/463 sayılı Müşterek Kararname ile Borçka Kaymakamlığı'na atandı.

Şeyma Öztürk ile evli olan Kaymakam Şakir Öner Öztürk iyi derecede İngilizce bilmektedir. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Şakir Öner Öztürk Mardin Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title