Haberler

Artistik Jimnastik İl Birinciliği Yapıldı

Güncelleme:

Erzincan'da düzenlenen Artistik jimnastik il birinciliği müsabakaları oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Erzincan Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Artistik jimnastik il birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Minik 1 kız, Minik 2 Kız, Yıldız kız, Minik erkek 1, minik erkek 2 ve yıldız erkek kategorilerinde düzenlenen Artistik jimnastik il birinciliği müsabakalarında sporcular tüm hünerlerini sergiledi. Yapılan il birinciliği neticesinde minik 1 kızlarda Hümeysa Nevruz birinci, Ela Özel ikinci, Ilgın Irmak ise üçüncü oldu. Minik 1 erkeklerde Arda Dengiz birinci, Kenan Bakkal ikinci, Alperen Ercan ise üçüncü oldu. Minik 2 kızlarda Sudenaz Acu birinci, Kübra Özdemir ikinci, Aleyna Karatepe ise üçüncü oldu. Minik 2 erkeklerde Abdulkerim Karatepe birinci, Ahmet Karakelle ikinci, Alperen Yener ise üçüncü oldu.

Yıldız kızlarda Sevda Karatay birinci, Selin Aktaş ikinci, Yaren Bektaş ise üçüncü oldu. Yıldız erkekler kategorisinde ise eren dinçer birinci, Miraç Budak ikinci, Bakican Kafkas ise üçüncü oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karatepe Erzincan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title