Haberler

'Artist' Lakaplı Genç Hırsızlıktan Tutuklandı, Arkadaşları Şaşkın

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir villadan hırsızlık yaptığı ileri sürülen ve aynı villanın önünden çaldığı otomobille arkadaşlarını gezdirirken yakalanan 22 yaşındaki N.F.K. tutuklandı. Çevresinde kibarlığı, güler yüzü ve yakışıklılığı ile bilinen 'Artist' lakaplı N.F.K.'nın hırsızlık yaptığının ortaya çıkması çalıştığı oteldeki arkadaşlarını şok etti.

VİLLAYI SOYDU

Akyarlar Mahallesi, Turgut Özal Caddesi'ndeki 64 yaşındaki Ferhat Şahinkaya'ya ait villadan geçen 13 Eylül'de hırsızlık yapıldı. Dört cep telefonu, 1000 lira para ve 34 ZJ 2612 plakalı otomobili çalınan Şahinkaya, jandarmaya durumu bildirdi.

'ARTİST'İN ÇALDIĞI BELİRLENDİ

Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Güvenlik kamerası görüntülerinden Şahinkaya'nın çalınan otomobilinde, Akyarlar Mahallesi'ndeki bir otelde garson olarak çalışan çevresinde yakışıklılığı, güleryüzü ve kibarlığı nedeniyle 'Artist' olarak tanınan N.F.K.'nın dört arkadaşıyla gezdiği belirlendi.


ARKADAŞLARI ŞOKTA

Otomobil, Turgutreis mahallesinde olduğu belirlenip, jandarma tarafından durduruldu. Otomobildeki N.F.K. gözaltına alındı. N.F.K.'nın jandarmada ifadelerine başvurulan yanındaki arkadaşlarından 23 yaşındaki K.Z., jandarmadaki sorgusunda otomobilin çalıntı olduğunu bilmediklerini belirtip, "N.F.K. ile aynı otelde çalışıyoruz. Kazandığımız para belli. Buna rağmen N.F.K., çok para harcıyordu. Arkadaşlarımıza bol bol borç para veriyordu. Dikkatimiz çekti. Sorduğumuzda, 'Ailem zengin, para gönderiyor. Keyfi olarak otelde çalışıyorum' diyordu. Çok kibardı, saygılıydı, kimseye zararı yoktu, nasıl böyle bir şey yaptı aklımız almıyor, inanamıyoruz, Halen şoktayız. Yakalanmadan önce de 'Gelin sizi otomobilimle gezdireyim' dedi. Ancak, böyle bir durumla karşılaşamacağımız tahmim etmemiştik" dediği öğrenildi.


"FURKAN GİBİ OL" PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

N.F.K. kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde kendisiyle ilgili "Bu Furkan. O bir sosyopat. Tamamen manyak ve şizofren. Furkan, şuç işlemeyi sever ama yolda parasız ve aç kalan bir kankasını görürse ona erzak ve para yardımında bulunur. Furkan, eli açık gözüpek ve yardımseverdir. Furkan gibi ol." paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.


TUTUKLANDI

N.F.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akyarlar Bodrum Muğla 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title