Haberler

Artık Ruhunu da Besle!

Güncelleme:

Siz onu hep fiziksel şişmanlığa en doğru çözümleri bulan uzman hekim olarak tanıdınız.

Dr. Ender Saraç'tan 'manevi detoks' kitabı:

Sağlıklı beslenme konusundaki önerilerini dinlediniz, uyguladınız. Milyonların sevgilisi Dr. Ender Saraç bu kitabında ise 'yaralı ruhları' tedavi ediyor! Stetoskopuyla insanların 'içini' dinliyor. Doğumdan yaşlılığa yaşamın her dönemi için 'manevi gıdalar' öneriyor. Gereksiz yere acı çeken ve çareyi hep 'dışarıda' arayanlara sesleniyor. Ruh doğru beslenirse, birçok hastalığın da kendiliğinden iyileşeceğini müjdeliyor. Evlilik, iş, başarı, huzurlu yaşam gibi konularda bir türlü amaçlarına ulaşamayanlara da şeytanın bacağını kırmanın ipuçlarını veriyor!

Ona göre ruha en faydalı gıdalar, Allah'ın güzel isimleri! Ender Saraç, Esmaü'l Hüsna'yı günlük yaşamdaki negatiflikleri pozitife çevirmek için nasıl kullanacağımızı anlatıyor. Özel tasarladığı 40 Günlük Tefekkür Diyeti'yle ise ağırlaşan şehir insanını 'hafifletmeyi' hedefliyor.

Artık Ruhuna da Besle! kalbi harekete geçirmek için yazıldı! Ruhun vitaminlerini doğru kullanmak, içinizi karartan düşünce ve sorunların kaynağına inerek onlardan kurtulmak, manevi bir detoksla karanlıktan aydınlığa çıkıp huzur içinde yaşamak istiyorsanız bu kitap tam size göre…

Özel bölüm: Esmaü'l Hüsna

Bu bölümde Allah'ın 99 güzel ismi tek tek açıklanıyor ve bunları günlük hayatımızı kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için nasıl kullanacağımız, zorluklar karşısında hangi esmaları zikretmemizin fayda getireceği anlatılıyor. Sözgelimi zarafet, güzellik, şan, şöhret ve işlerde kolaylık için, aşk, sevgi ve hayırlı bir eş için, güzel ve sağlıklı bir evlat sahibi olmak için, ilim ve irfan sahibi olmak, sınavları başarı ile geçmek için, işleri iyi bir şekilde yönetip, idare edebilmek, verimliliği ve üretkenliği artırmak için, rızkın artması için, gaflet ve unutkanlıktan kurtulmak için, aşırı sinirlilikten, asabiyetten, ezilip, aşağılanmaktan, acziyetten ve haksızlıktan kurtulmak için, zalimlerin şerrinden kurtulmak için, hastalıklardan şifa bulmak, sıkıntılardan selamete kavuşmak için esma ya da esma kokteylleri öneriliyor.

İkinci özel bölüm: 40 Günlük Tefekkür Diyeti

Bu bölümde Dr. Ender Saraç, ruhu kirleten temel davranışlardan, bizi dış ortama daha çok çeken ve negatif duyguları artıran olaylardan 40 gün süreyle nasıl arınacağımızı anlatıyor. Gün gün bilinçli beslenme programı ve diyet boyunca her gün dikkat edilecek renkler, taşlar, çekilecek zikirlerle de sistem tamamlanıyor. İşte şehir insanı için dört dörtlük bir ruhsal detoks kılavuzu…

'Artık Ruhunu da Besle!' İçindekiler

Birinci Bölüm: Doğum / Yaratılış

Ruhun Bedenle Yolculuğu

Babalığa Hazırlık Programı

Gebeliğe Hazırlık Programı

Sperm ve Yumurta Birbirine Kavuşurken...

Gebelik Döneminde Dikkat Edilecekler

Bebek Doğuyor

İkinci Bölüm: Yaşam / İmtihan

İnsanın Asıl Amacı

Enerji Merkezleri ve Büyü

Esmaü'l Hüsna

Dua Etmenin İncelikleri

Evlilik ve Cinsel Yaşam

Beş Farz

Birinci Farz: Kelime-i Şahadet

İkinci Farz: Namaz

Üçüncü Farz: Oruç

Dördüncü Farz: Zekât

Beşinci Farz: Hac

Ruhsal Obezite

Beş Duyu ile Ruhu Besleme

Helal Beslenme

Tefekkürün Önemi

40 Günlük Tefekkür Diyeti

Tevekkül

Musibetlere Hamd Etmek

Üçüncü Bölüm: Ölüm / Kavuşma

Ölüm Son Değil, Yeni Bir Başlangıçtır!

Dr. M. Ender Saraç kimdir?

1959 yılında İzmir'de doğdu. 1978'de Bornova Anadolu Lisesi'nden, 1984'te Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Aile hekimliği dalındaki uzmanlığını 1991'de İzmir Devlet Hastanesi'nde tamamladı.

Türkiye, Fransa, İsviçre, Hollanda, Almanya ve Hindistan'da çeşitli üniversite, dernek ve kuruluşlarda ayurveda ve diğer doğal tıp bilimi konularında; astroloji, reiki, meditasyon, NLP gibi çeşitli kişisel gelişim alanında ve spiritüel konularda; doğal tıp, beslenme, obezite ve metabolizma konularında sertifikalı eğitimlere ve seminerlere katıldı.

Ayrıca Türk Akupunktur Derneği'nin kurslarını bitirerek T.C. Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı akupunktur uygulama sertifikası aldı.

Türkiye'nin ilk diplomalı astrologlarındandır. Sağlık ve Astroloji, Ruhsal Gelişim, Spiritüel Teknikler ve Pozitif Enerji Teknikleri alanlarında çalışmalar yapmaktadır. T.C. Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı estetik medikal sertifikası bulunmaktadır.

Ayrıca Türk Tabipler Birliği'nden onaylı işyeri hekimliği sertifikası da bulunmaktadır, çeşitli kuruluşlara danışmanlık yapmaktadır ve 1994'ten bu yana Özel Hay Polikliniği'nde sağlık hizmeti sunmaktadır.

Benan Hanım ile evli olan Ender Saraç, iki çocuk babasıdır. Bugüne kadar yayımlanan kitapları şunlardır:

Ayurveda Sağlıklı ve Uzun Yaşamın Sırları

Ayurveda Sağlıklı Zayıflamanın Yolları

Doğanın Şifalı Eli

Ruhsal Gelişim ve Kader

Ramazanda Sağlıklı ve İnce Kalın

İlaç Gibi Yemekler

'Artık Ruhunu da Besle!' Teknik Özellikler

Yazar: Dr. Ender Saraç

Yayınevi: Hayykitap - 194

Kategori: Hayat Güzeldir - 24

Türü: Beden ve Ruh Sağlığı

Birinci baskı: Ekim 2012

Sayfa sayısı: 240

Ebat: 15,5 x 23 cm

Fiyatı: 18 TL

ISBN: 978-605-5181-01-7

Barkod: 9786055181017

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Sağlık Bakanlığı Ender Saraç Türkiye İzmir Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title