Haberler

Arslan "Saadet Kazanınca, Kaybeden Olmayacak"

Güncelleme:

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan Beraberin de ki heyet ile Mamuret'ül Aziz Vakfını ziyaret etti.

Ziyarette Saadet Partisi heyetini Vakıf başkanı Burhan Güneş ve yönetim kurulu karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Güneş, yerel seçimin Elazığ'a ve Ülkeye hayırlı sonuçlar getirmesini dileyerek Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan'a başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Haluk Arslan ise, Mamuret'ül Aziz vakfının hayırlı çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ve yapılan faydalı çalışmalarından dolayı vakıf başkanı ve yöneticilerini taktir ve tebrik ettiğini belirtti.

Arslan daha sonra, yaklaşan yerel seçimlere Saadet Partisi Teşkilatları olarak büyük bir azimle çalıştıklarını, tüm teşkilat mensuplarının kenetlenerek, inanarak, disiplinli bir şekilde hareket ettiğini ve bu seçimde Saadet Partisinin Türkiye genelinde büyük bir oy patlaması ile yendinden bir çok ili alacağını ifade ederek, "Saadet Kazanınca, Kaybeden Olmayacak" dedi.

Elazığ Belediyesinin yanlış ve çıkara dayalı algılarla yönetildiğini, Elazığ belediyesinin halka hizmet etmek gibi bir derdinin olmadığını, iktidarın verdiği rahatlıktan faydalanarak Elazığ'ın kalkınmasına ciddi zararlar verdiğini söyleyen Arslan, Saadet Partisi olarak algıların ve anlayışların değişmesinden taraf olduklarını, belediyelerin girişine "Rüşvet Alanda Verende Mel'undur" tabelalarını yeniden asarak, halka hizmet hakka hizmet etmektir anlayışını icraatlarla buluşturmak adına Elazığ Halkının huzurunda olduklarını ifade etti.

Ziyaret daha sonra soru cevap ve karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haluk Arslan Burhan Güneş Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title