Haberler

Arşiv-Fırat Kalkanı Harekatı'nın 59. Gününde 40 Deaş ve 6 Pydpkk Hedefine Atış Yapıldı

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 59. gününde 40 DEAŞ ve 6 PYDPKK hedefine atış yapıldıFırat Kalkanı Harekatı'nın 59. gününde 40 DEAŞ ve 6 PYD/PKK hedefine atış yapıldıTürk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 59. gününde hedef tespit vasıtaları ile tespit edilen 40 DEAŞ hedefine ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını ve DEAŞ ve PYD/PKK mensuplarının baskı altına alındığını, manevra kabiliyetinden yoksun bırakıldığını açıkladı.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 59. gününde 40 DEAŞ ve 6 PYD Pkk hedefine atış yapıldı

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 59. gününde 40 DEAŞ ve 6 PYD/PKK hedefine atış yapıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 59. gününde hedef tespit vasıtaları ile tespit edilen 40 DEAŞ hedefine ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını ve DEAŞ ve PYD/PKK mensuplarının baskı altına alındığını, manevra kabiliyetinden yoksun bırakıldığını açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugün saat 07.00'ye kadar meydana gelen gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. Azaz-Rai-Cerablus hattında, gelişmelere yönelik gerekli emniyet tedbirlerinin alındığı, halen kontrol edilen bölgede keşif, gözetleme, hedef tespiti, ele geçirilen bölgelerde oluşturulan savunma tedbirlerini geliştirme, çıkacak fırsat hedeflerini etkisiz hale getirme ve kontrol altına alma faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

DEAŞ BOMBALI ARAÇLA SALDIRI DÜZENLEDİ : 3 MUHALİF ŞEHİT OLDU

DEAŞ'lı teröristler tarafından Azaz ve Türkmen Barı meskun mahallerine yönelik düzenlenen bombalı araç saldırıları sonucu 3 muhalifin şehit olduğu, 11 muhalifin yaralandığı belirtildi. Destek sağlayan unsurlarda zayiat ve hasar meydana gelmediği belirtildi. Muhalifler tarafından harekatın başlangıcından bu yana 156 meskun mahalde (yaklaşık 1.265 km²) kontrolün sağlandığı belirtildi.

40 DEAŞ HEDEFİNE VE 6 PYD/PKK HEDEFİNE ATIŞ YAPILDI

Hedef tespit vasıtaları ile tespit edilen 40 DEAŞ hedefine ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığı, DEAŞ ve PYD/PKK 'lı terörisleri baskı altına alındığı ve manevra kabiliyetinden yoksun bırakıldığı açıklandı.

KOALİSYON GÜÇLERİ HAVA HAREKATI DÜZENLEDİ

Koalisyon güçleri tarafından; Tarhin'de tespit edilen DEAŞ hedeflerine hava harekatı düzenlendiği ve 1 aracın imha edildiği belirtildi.

17 EL YAPIMI PATLAYICI İMHA EDİLDİ

DEAŞ'tan temizlenen bölgelerde muhaliflere destek sağlayan patlayıcı madde tespit ve imha timleri tarafından 17 el yapımı patlayıcının kontrollü olarak imha edildiği, harekatın başlangıcından bugüne kadar, çoğu tuzaklanmış 31 mayın ve 1.235 el yapımı patlayıcının kontrollü olarak etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title