Haberler

Arsia Görkemli Bir Partiyle Ankaralılara ve Yeni Yıla Merhaba Dedi

Görkemli bir gece ile yeni yıla erken bir merhaba partisi vererek açılışını da kutlayan ARSİA, büyük ilgi gördü.

Görkemli bir gece ile yeni yıla erken bir merhaba partisi vererek açılışını da kutlayan ARSİA, büyük ilgi gördü.

Misafirlerin çeşitli gösteriler ve lezzetli ikramlar eşliğinde coşkulu anlar yaşadığı gece, yılın en son açık hava partisi olarak da zihinlere kazındı. Başkent iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de büyük katılım gösterdiği partide misafirler birbirinden renkli gösterilerle unutulmaz bir gece yaşarken, DJ performansı eşliğinde özel dans şovları, sunulan özel lezzetler, varil başında kızarmış marshmallow gibi ikramlarla keyifli bir gece geçirdiler.

Başkent Üniversitesi'nin Eskişehir yolu kampüs girişinde yer alan ARSİA, barındırdığı markalar ve hemen her türlü hizmet ürünlerinin yer aldığı yapısı ile Ankara'nın yeni çekim merkezi haline gelecek. Residance konforu ile de fark yaratan konsepti ön plana çıkan ARSİA, sunduğu imkanlar yanında marka karması ile de hemen her alanda ihtiyaçlara cevap verirken, gençlerin de yeni buluşma noktası olmaya aday. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title