Haberler

Arsene Wenger, Mustafi'yi Türk Sanarak Büyük Bir Pot Kırdı

Güncelleme:

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Türk oyuncuları sayarken yeni transferleri Mustafi'yi de Türk olarak sayarak büyük bir pot kırdı.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Türk Milli Takımı'nı değerlendirirken; Emre Mor, Mesut Özil, Oğuzhan Özyakup, Lukas Podolski ve Van Persie ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fransız hoca, yeni transferleri Mustafi'yi Türk oyuncular arasında sayarak da küçük bir pot kırdı.

İşte Arsene Wenger'in sözleri..

"2008'DEKİ BAŞARI.."

"Benim için Türk futbolu, liderliği ile öne çıkan Fatih Terim ile duyuldu. Türkiye'nin EURO2016'da gruptan çıkamamasına şaşırdım. 2008'deki başarıyı tekrarlayamadılar, daha iyi olabilirlerdi. Takımın en iyi performansını sahaya yansıtamadığını gördüm"

"MUSTAFİ GİBİ TÜRK.."

"Türk takımları ile oynadığımız maçlar zordu. İnanılmaz bir atmosfer ve tutku var. İyi takımlar var. Statlarındaki atmosferle bizi baskı altına almayı başardılar ve maçı domine ettikleri anlar oldu. Türkiye'de sahaya çıkmak zor. Türkiye 80 milyonluk bir ülke ve futbola bağlı. Bu tutku ülkeye futbolcular sunmalı. Baktığımızda, Türkiye'den Almanya'ya göçen ailelerden birçok futbolcu çıktı. İlkay, Mesut ve Mustafi gibi oyuncular var. Fenerbahçe ile ön eleme oynadığımız maçlar ve Galatasaray'a penaltılarla kaybettiğimiz UEFA finali aklımda. Monaco ile Galatasaray'a karşı oynarken de tutkuyu gördüm. Gördüğüm en büyük şey tutkuydu."

"EMRE MOR, ÖMER TOPRAK, HAKAN ÇALHANOĞLU..."

"Aklımda Emre Mor var. Çok hızlı şekilde Dortmund'a transfer oldu. Sonra Leverkusen'in transferi Ömer Toprak. Çok güçlü bir stoper, onunla bir ara ilgilenmiştik. Sonra yine Leverkusen'den Hakan Çalhanoğlu benim için iyi bir oyuncu. Bunlar gibi birçok iyi isim sayabiliriz."

"MESUT ÖZİL AKILLI BİR OYUNCU"

"Mesut Özil akıllı ve teknik bir oyunu var. Zeka oyuncular için çok önemli. Bu tarz oyuncular kaderi değiştirebilir. Zamanlaması çok iyidir ve Mesut Özil size topu en doğru zamanda verir. Ayrıca topla ekstra özellikleri olan, kaliteli bir oyuncu. Bu da onu farklı kılıyor"

"OĞUZHAN ÖZYAKUP VE ROBIN VAN PERSIE"

"Özyakup akademimizdeydi. Türkiye'de Milli Takım'a kadar yükseldi. O çok iyi bir oyuncuydu. O dönemde hem çok genç, hem de fizik olarak kötüydü. Şu anda üst seviyede. Van Persie özgüvenli, takım oyununu seven bir oyuncu. Onunla ilgili en iyi yorumu Hollanda kariyerine bakarak yapabilirsiniz. Takımı için her şeyi veren, savaşan biri."

"PODOLSKI TOPLA YAPTIKLARIYLA BENİ ŞAŞIRTAN NADİR OYUNCULARDAN"

Podolski ayrılmaya karar verdiğinde takımdaki 4. senesini geçiriyordu. Onun yerine kullandığım birçok genç oyuncu vardı. Onun istediği gibi, daha çok oynayabileceği bir takıma gitmesi için doğru zamandı. Çok iyi bir bitirici. İnanılmaz şut çekiyor. Topla birlikte yaptıklarıyla beni şaşırtan nadir oyunculardan biridir.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arsene Wenger Mesut Özil Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title