Haberler

    Arsene Wenger'den Mesut'a Övgü

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Mesut Özil'in maçlarda gösterdiği performansın yeterince takdir edilmediğini söyledi.

    İngiliz basınına konuşan Wenger, uzun bir sakatlık döneminin ardından yeniden formasına kavuşan Mesut Özil'in takım üzerinde büyük etkisi olduğunu anlattı.

    Türk asıllı Alman futbolcunun takıma sağladığı katkının tam olarak fark edilemediğini savunan Wenger, "Gösterdiği performans yeterince takdir edilmiyor. Kendini kanıtlaması için geçmesi gereken bir çıta var. O da bunun farkında. Öyle bir iş yapıyoruz ki her maç bazı şeyleri kanıtlamak zorundayız. Onun yeterince kaliteli olduğuna inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

    Mesut Özil'in kendinden beklenenden daha büyük fedakarlıklar yaptığını vurgulayan Fransız teknik adam, "Takıma katkı sağlamak için çok çaba sarf ediyor. Oynayış tarzınız, bazen seyirciler tarafından tam olarak anlaşılmaz. Mesut sahada çok fazla çaba sarf etmiyormuş gibi gözükse de öyle değil. Çok etkili ve akıcı bir oyuncu" diye konuştu.

    Wenger, Mesut Özil'in fiziksel olarak da çıkış yakaladığını kaydederek, "Fiziksel olarak büyük bir potansiyel taşıdığını biliyordum ama bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. Gerçekten muazzam bir potansiyeli var" ifadesini kullandı.

    Manchester United'ın eski futbolcusu Paul Scholes'ün Özil hakkında yaptığı, "Real Madrid'de oynama fırsatı varken Arsenal'e gelerek kolayı seçti" değerlendirmesine de cevap veren Wenger, "Scholes sanırım istemeden böyle konuştu. Özil çok çalışıyor ve harika bir oyuncu, Scholes, kendi zamanında Özil gibi bir oyuncuyla yan yana oynamayı çok isterdi" şeklinde konuştu.

    Özil, bu sezon Arsenal formasıyla çıktığı 19 maçta 4 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

    İLGİLİ:

    Arsene Wenger'den şampiyonluk itirafı

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Arsene Wenger Mesut Özil Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title