Haberler

"Nasıl Olsa 2. Tura Çıkmayı Garantilemiş Durumdayız"

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında yarın Galatasaray'ın rakibi olacak Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger, zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Fransız teknik adam, İstanbul'a gelişinin ardından Sabiha Gökçen Havalimanı içinde bulunan otelde oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain'le basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray'ın grubu son sırada bitirmesinin kesinleşmiş olmasının yarınki maça nasıl yansıyacağının sorulması üzerine Arsene Wenger, " Galatasaray'ın geçen sezon Juventus'u geçerek nasıl ikinci tura çıktığını hepimiz hatırlıyoruz. Türklerin ne kadar gururlu olduğunu, Galatasaray'ın da ne kadar gururlu bir kulüp olduğunu bilmemizden dolayı, yarınki maçın oldukça zorlu geçeceğini düşünüyorum. Gerçekten iyi bir maç çıkaracaklarını tahmin ediyorum. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımı. Grup sonuncusu da olsa hiçbir zaman küçümseyebileceğimiz bir rakip değil" diye konuştu.

Wenger, Santi Cazorla ve Alexis Sanchez'i yoğun maç trafiği içinde dinlendirebilmek için İstanbul'a getirmediklerini, sakatlığı bulunan Jack Wilshere'in de 3 ay sahalardan uzak kalacağını aktararak, "Çok da anormal stres altında bir maç oynamayacağız. Nasıl olsa ikinci tura çıkmayı garantilemiş durumdayız" değerlendirmesinde bulundu.

Yarın Galatasaray karşısında ilk 11'inin Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin, Flamini, Chamberlain, Ramsey, Campell, Sanogo, Podolski şeklide olacağını belirten Fransız çalıştırıcı, genç oyuncular Chuba Akpom, Alex Iwobi, Gedion Zelalem, Stefan O'Connor, Ainsley Maitland-Niles ve Glen Kamara'nın da yedeklerde olacaklarını ifade etti.

Tercümanın, ilk 11'deki ve yedeklerde olacak genç oyuncuların ismini tekrar almak istemesi üzerine Wenger'in, "Zaten Türk basın mensupları bu isimleri duymasa da olur" demesi, salonda gülüşmelere neden oldu.

Wenger, ligde Stoke City'ye kaybetmelerinin ardından takımın durumuyla ilgili yöneltilen sorular üzerine, şunları kaydetti:

"Her puan kaybının ardından hakkımızda yapılan tartışmalar ne kadar doğru bilmiyorum. Önemli olan ligin neticesi ve sezon tamamlandıktan sonra değerlendirme yapılması gerekir. Skote Ctiy karşısında savunma açıklarımızın cezalandırıldığını düşünüyorum. Önemli gol fırsatlarını değerlendiremedik ve savunma hatalarıyla da kaybettik. 'Her maçı kazanacağız' diye bir kural yok. Biz profesyonel insanlarız ve her maça yeniden başlarız."

Chamberlain: "Elimizden geleni yapacağız"

Basın toplantısında yer alan Arsenal oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain de yarın Galatasaray karşısında iyi mücadele edeceklerine inandığını söyledi.

Ligdeki Stoke City yenilgisiyle taraftarlarını biraz hayal kırıklığına uğrattıklarını dile getiren Oxlade-Chamberlain, "Yarın Galatasaray karşısındaki maçın neticesi, tamamen bizim performansımıza bağlı değil. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kadroya alınan genç oyuncuların önemli bir şans yakaladığını da anlatan oyuncu, "Onlar için bir fırsat. Özellikle stresli bir ortamda sahaya çıkmanın, futbollarını geliştirmeleri açısından önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Arsene Wenger Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title