Haberler

Arsenal, Crystal Palace'ı 2-1 Yendi

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'in ilk haftasında Crystal Palace'ı konuk eden Arsenal, geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda Beşiktaş'ın rakibi olan Arsenal, İngiltere Premier Lig'de sezona galibiyetle başladı.

Premier Lig'de 2014-2015 sezonu ilk haftasında Crystal Palace'ı ağırlayan Arsenal, ilk yarı ve ikinci yarının uzatma bölümlerinde bulduğu gollerle müsabakadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

TOPÇULAR ÖNCE GERİYE DÜŞTÜ, SONRA KAZANDI

Crystal Palace karşısında oldukça zorlu bir mücadele veren Arsenal, 35. dakikada Brede Hangeland'ın golüyle 1-0 geriye düşerken, 45+1. dakikada Laurent Koscielny'nin bulduğu golle soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girmeyi başardı. İkinci yarıda uyguladığı baskıya rağmen galibiyet golü için yine uzatma dakikalarını beklemek zorunda kalan Arsenal, 90+1. dakikada Aaron Ramzey'in kaydettiği golle, skoru 2-1 yaptı ve bu sonuçla maçı kazandı.

PALACE 10 KİŞİ KALDI

Crystal Palace'da Jason Puncheon, 48. ve 89. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonrası kırmızı kartla oyundışı kalarak, takımını müsabakanın son bölümünde 10 kişi bıraktı.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title