Haberler

    Arsenal, Hull City'yi 3-0 Yendi

    Güncelleme:

    Premier Lig'de ilk dört içinde kalma savaşı veren Arsenal, Hull deplasmanından rahat bir galibiyet çıkardı.

    Premier Lig'de son dönemde yaşadığı puan kayıpları sebebiyle şampiyonluk yarışının gerisinde kalan ancak ilk dört için mücadelesini sürdüren Arsenal, Hull City ile deplasmanda karşılaştı.

    RAMSEY PERDEYİ AÇTI

    Hull, maçın ilk ciddi tehlikesini 23. dakikada Long ile gerçekleştirdi. Gelen ortada topu kontrol eden Long'un vuruşu, sağ köşeden dışarıya gitti. Arsenal, aradığı golü 31. dakikada buldu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Ramsey, skoru 0-1 yaptı.

    PODOLSKI'DEN 2 GOL

    Arsenal, ilk yarı bitmeden Podolski'nin güzel vole golü ile durumu 2-0 yapmayı başardı ve soyunma odasına rahat gitti.

    54. dakikada Ramsey'in sert şutu kaleciden sekti ardından topu kontrol eden Podolski'nin vuruşu ağlara gitti ve skor 3-0 oldu. 79. dakikada Huddelstone'nın vuruşunu Szczesny güzel bir refleks ile çelmeyi başardı.

    ARSENAL YERİNİ KORUDU

    Karşılaşma 3-0 Arsenal'in üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonucun ardından Arsenal, puanını 70 yaparak 4. sıradaki yerini korudu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title