Haberler

Arsenal Menajeri Wenger: Beşiktaşlılar Bana Su Şişesi Fırlattı

Güncelleme:

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, 0-0 sona eren Beşiktaş maçının ardından kendisine şişe atıldığını söyledi.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsilcimiz Beşiktaş ile Arsenal arasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ilk maç 0-0 sonuçlanırken İngiliz takımının Fransız Menajeri Arsene Wenger, siyah-beyazlı taraftarların kendisine su şişesi attığını öne sürdü.

WENGER'DEN ŞOK SUÇLAMA

Karşılaşmanın hakemi Milorad Mazic’i özellikle Aaron Ramsey’e gösterdiği kırmızı kart nedeniyle sert bir şekilde eleştiren Arsenal Menajeri Arsene Wenger, maçın ardından kendisine şişe atıldığını da öne sürdü.

"UEFA'YA RAPOR ETTİM"

Fransız teknik adam “Sahayı terk ederken tribünden bana şişe ya da ona benzer bir şey fırlattılar. Ben de bu durumu UEFA’ya rapor ettim” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (17)

yeşil beyaz:

besiktaslılar 8 yemeye alısık arsenalde inilterede en az 6 tane atar bunlara kominist allahsızlar darvinee inanan kürt taraftar gurubu çarşı aralarında doru düzgün istanbullu bile yok hemen hemen hepsi keko bu carsının

6
25
yanıtYanıtla
yilmutmutlu_3@hotmail.com:

beşiktaşı kötüleyeceğine önce Türkçe yazı yazmasını öğren....sonrada çarşı ile ilgili yorumunu yap....sen hakiki çarşıyı tanımamışsın...belki oraya gitmemişsindir bile...önce git gör...orada gez dolaş...!!!esasında fazla kürt te yok ama onlarda bizim vatandaşımız Allahın kazı...

yanıt0
yanıt0
atakan akbuluthizliprens@hotmail.com:

yemyeşil bursa nın bembeyaz topişi konuşmuş :)

yanıt0
yanıt0
Vatan 38:

Hop hop Bursa top Bursalılar. Ay ayol ay ayol bursa... BJK Halkın Takımıdır...

4
19
yanıtYanıtla
berkcan1907:

Bejeke taraftarıdır onların ne yapacagı belli olmaz ben korkuyordum sahaya inerler diye. O çarşo denilen grup adına senden özür dilerim wenger.

6
13
yanıtYanıtla
atakan akbuluthizliprens@hotmail.com:

ben de senin gibi birinin dünyaya geldiği için tüm dünya dan özür diliyorum :)

yanıt0
yanıt0
memomkm@xx.com:

wenger baban mı avukatı mısın sen

yanıt0
yanıt0
HORAK:

HERİFLER İYİ GAZA GELİP SİZE 2 ÇAKSINDA GÖRÜN MAL BJK....

7
9
yanıtYanıtla
seid:

Dostum Wenger sen dua et de şişeyi sadece atmışlar çarşı bu napcağa belli olmaz kolla kasanı bundan sonra

6
9
yanıtYanıtla
Gariban:

Ayet demiyor mu yahudi ve hiristiyanlar sizin dostlarınız olamaz diye. Bizler bunların dinlerine girmedikçe bizi sevvvmezzzleeeeeeeeeeer. O kadaaaarrr.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title