Haberler

    Beşiktaş, Arsenal Maçı Sonrası Arjantinli 10 Numara'yı Açıklayacak

    Güncelleme:

    Beşiktaş yönetimi, her konuda anlaştığı 10 numara Jose Sosa'nın transferini, Arsenal maçının ardından resmen açıklayacak.

    Teknik direktör Slaven Bilic’in ısrarla istediği 10 numara takviyesi nihayet gerçekleşiyor. Beşiktaş bu mevki için birçok futbolcuyla temas kurmuştu. Kosta Rika ile Dünya Kupası’nda şov yapan Bryan Ruiz, River Plate’ten Manuel Lanzini ve Dinamo Kievli Younes Belhanda bunlardan bazılarıydı. Ancak hepsinde irili ufaklı pürüzler çıktı. Yönetim, aranan kanı Ukrayna’da buldu. Metalist Kharkiv’de top koşturan Jose Ernesto Sosa ile her konuda anlaşıldı.

    METALIST DİRENEMEDİ


    Geçen sezonun ikinci yarısını Atletico Madrid’de kiralık olarak geçiren Sosa, siyasi karışıklıklar nedeniyle Ukrayna’da ayrılmak istiyordu. Bunu iyi değerlendiren Beşiktaş, Arjantinli yıldızı kolayca ikna etti. Metalist kulübü de pazarlık masasında fazla direnemedi. Sıra resmi duyuruya geldi. Yönetim konsantrasyonları bozmamak için acele etmiyor. Sosa’nın, kritik Arsenal maçının ardından resmen açıklanması bekleniyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ukrayna Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title