Haberler

Arsenal'lı Mesut Özil: Babamla İlişkimiz Kopuk

Güncelleme:

Arsenal'da forma giyen Mesut Özil, Alman basınına verdiği röportajda "Babamla ilişkimiz kopuk. Gelecekte ne olur bilemem. Bu yüzden de kapım her zaman ona açık." dedi.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mesut Özil, Alman basınına konuştu.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Bild am Sonntag gazetesine röportaj veren Özil'in sözlerinden öne çıkanlar şunlar:

"BU GELENEK JAPONYA'DAN"

"Arsenal kulübünde ayakkabı yasağı var. Sokak ayakkabılarımızı dışarıda bırakıp çorapla soyunma odasına girebiliyoruz. Hocamız bu geleneği Japonya'dan getirmiş. Kışın ayakkabıları dışarıda bırakıp soyunma odasına girince çok üşüyoruz."

"GELECEĞİM SADECE ANTRENÖRE BAĞLI DİYEMEM"

"Her zaman söyledim; Arsenal'da çok mutluyum ve kendimi burada huzurlu hissediyorum. Kulüp, seyirci ve şehir hepsi bana çok uygun. Benim Arsenal'da olmamın ana nedeni Arsene Wenger. Ama ben biliyorum ki futbolda insanın planladığından daha hızlı bazı şeyler değişiyor. O yüzden benim geleceğim sadece antrenöre bağlı demem yanlış olur."

Babasıyla ilişkisinin düzelip düzelmediği yönündeki bir soruyu ise Özil, "Şu an ilişkimiz kopuk. Gelecekte ne olur bilemem. O benim babam. Bu yüzden de kapım her zaman ona açık" diye yanıtladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Japonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title