Haberler

    Arsenal'in Konuğu Crystal Palace

    Güncelleme:

    Community Shiled'de Manchester City'yi 3-0 mağlup eden Arsenal, Premier Lig'de sezona evinde Crystal Palace'ı konuk ederek başlıyor.

    Community Shiled'de Manchester City'yi 3-0 mağlup eden Arsenal, Premier Lig'de sezona evinde Crystal Palace'ı konuk ederek başlıyor.

    Arsenal, yeni sezon hazırlıklarında 4 hazırlık maçı yaparken bu maçlardan 2'sini farklı kazanıp diğer 2'sini de 1-0'lık skorlarla kaybetti.

    Crystal Palace ise hazırlık döneminde Augsburg ile golsüz berabere kalırken bunun dışında çok daha zayıf takımlarla 5 maç yapıp 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

    ARSENAL ÇOK ÜSTÜN

    İki takım şimdiye kadar 28 kez karşı karşıya gelirken Arsenal 18 ve Crystal Palace da 2 kez galip gelebildi. Diğer 8 maç ise beraberlikle tamamlandı.

    Arsenal, Crystal Palace karşısındaki son 3 lig maçını da kazandı.

    Arsenal geçtiğimiz sezonu 4. sırada bitirirken Crystal Palace ise ligi 11. sırada tamamlamıştı.

    İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR

    Topçular'da Dünya Kupası'ndan geç dönen Lukas Podolski, Mesut Özil and ve Mertesacker bu maçta görev almayacaklar. Wenger'in ekibnde sakatlıkları devam eden Theo Walcott, Riyo Miyaichi , David Ospina ve Gnarby bu maçta takımlarını yalnız bırakacak diğer isimler.

    Arsenal'de sakatlıkları düzelen Laurent Koscielny ve Abou Diaby, görev verilmesi halinde bu maçta forma giyebilecekler.

    Crystal Palace cephesinde ise Tony Pulis'in ayrılması sonrasında yardımcı antrenör Keith Millen takımın başında olacak.

    Konuk takımda sakat oyuncular Thomas, Delaney ve Williams, bu maçta forma giyemeyecekler. Sakatlığı düzelen Mariappa'nın son durumuna maç saatinde karar verilecek.

    Arsenal'in muhtemel 11'i: Szczesny, Debuchy, Chambers, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Cazorla, Sanchez, GiroudCrystal Palace'ın muhtemel 11'i:  Speroni, Ward, Dann, McCharty, Hangeland, Bolasie, Puncheon, Ledley, Bannan, Gayle, Fraizer Campbell

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title