Haberler

Arpaçay Kaymakamından Kıbrıs Gazilerine Ziyaret

Güncelleme:

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 40. yılı nedeniyle ilçede bulunan Kıbrıs Gazilerini ziyaret etti.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 40. yılı nedeniyle ilçede bulunan Kıbrıs Gazilerini ziyaret etti.

Kaymakam Erdem, İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte Polat Köyü, Kakaç Köyü ve ilçe merkezinde bulunan Kıbrıs Gazilerinin evine gitti.

Kaymakam Erdem'i karşılarında gören Kıbrıs Gazileri duyduklarını memnuniyeti dile getirdiler. Erdem ile Jandarma Komutanı evlerinde misafir eden gaziler, Kıbrıs Harekatındaki anılarını ve yaşadıklarını paylaşan gazilerin, çok büyük sıkıntı ve yokluk içerisinde geçirilen günleri anlatırken zaman zaman gözleri doldu.

Gazilere sorun ve sıkıntılarına soran Kaymakam Erdem, isteklerini de ileten gaziler, kendilerini unutmayan Kaymakam Erdem'e göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, daha sonra Gazilere çeşitli hediyeler verdi. Erdem, kendisi için ayrı bir değere sahip olan şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Gazilerin Arpaçay açısından yaşayan değerler olduğunu hatırlatan Erdem, bugün yaptığı ziyaretin de kendisi için çok anlamlı olduğunu belirtti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Erdem Arpaçay Kıbrıs Yerel Haberler

title