Haberler

Arpaçay'da Seçim Güvenliği Toplantıları

Arpaçay ilçesinde 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği genel seçimleri öncesi, köylerde seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Arpaçay ilçesinde 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği genel seçimleri öncesi, köylerde seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Vatandaşlarla bir araya gelen ekipler, güvenlik tedbirleri kapsamında vatandaşlara alınan önlemleri anlattı.

Seçim gününe kadar köylerde yapılacak toplantılarla tüm vatandaşlara ulaşılması hedefleniyor.

Kaymakam Faruk Erdem, yaptığı açıklama, seçimlerin milletin iradesini özgürce sandığa yansıttığı en önemli araç olduğunu söyledi.

Erdem, en önemli görevlerinin seçim güvenliğini sağlayarak vatandaşların iradesinin özgür bir şekilde hiçbir baskı ve etki altında kalmadan sandığa tam yansımasını temin edeceklerini belirtti.

Bu amaçla siyasi parti temsilcileri ve muhtarlarla yaptıkları toplantılarda da hassas oldukları konuları aktardıklarını ifade eden Erdem, "İlçemizde bulunan huzur ortamını kimseye bozdurmayacağız ve bu amaçla her türlü güvenlik tedbirini alıyoruz. Seçimlerin ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Erdem Arpaçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title