Haberler

Arpaçay'da Satranç Turnuvası Düzenlendi

Arpaçay Kaymakamlığınca 3. Geleneksel Kaymakamlık Satranç Turnuvası düzenlendi.

Arpaçay Yatılı Bölge Okulu'nda (YBO) düzenlenen turnuva, ilk, orta ve lise öğrencilerinin katılımıyla 3 farklı kategoride gerçekleştirildi.

Başlama hamlesini Kaymakam Faruk Erdem'in yaptığı müsabakalarda, ilkokullar kategorisinde birinciliği Tomarlı Şehit Ayhan Kızılkaya İlkokulu öğrencisi Kürşat Ilgar, ikinciliği Değirmen Köprü İsmet Kaya İlkokulu öğrencisi Gül Aslan, üçüncülüğü Atatürk İlkokulu öğrencisi Ege Kızılkaya kazandı.

Ortaokullar kategorisinde yapılan müsabakalarda birinciliği Şehit Astsubay Tuncay Güneş Ortaokulu öğrencisi Gökay Genç, ikinciliği Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Oğuzhan Aydın, üçüncülüğü Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Meryem Ateş, liseler arasında yapılan müsabakalarda ise birinciliği Arpaçay Anadolu Lisesi öğrencisi Faruk Aydın, ikinciliği Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tolgahan Altay, üçüncülüğü İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emrullah Güney aldı.

İlk ve ortaokullarda dereceye giren öğrencilere ödülleri 23 Nisan'da, liselerde dereceye giren öğrencilere ise 19 Mayıs'ta verilecek.

Kaymakam Erdem, yaptığı açıklamada, satranç sporunun son yıllarda ülkemizde olduğu gibi ilçedeki okullarda da tercih edilen sporların başında geldiğini söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Erdem Gül Aslan Kızılkaya Arpaçay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
title