Haberler

Arpaçay'da "Masal Anlatma Yarışması"

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilköğretim 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak ödüllü "Masal Anlatma Yarışması" düzenlenecek.

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilköğretim 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak ödüllü "Masal Anlatma Yarışması" düzenlenecek.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, çocukları Türk dilini doğru, etkili ve kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirerek, onların toplum içerisinde özgüvenleri yüksek ve kendilerini ifade etme yeteneklerinin artırılmasının amaçlandığı yarışmaya, ilçe merkez ve köylerinde öğrenim gören tüm ilköğretim okullarından öğrencilerin katılabileceği belirtildi.

İlk üçe giren öğrencilere sırasıyla tablet, yarım altın ve çeyrek altın, dereceye giren öğrencilerin öğretmenlerine de katılım belgesi verileceği ifade edildi.

Yarışma, 14 Nisan'da Arpaçay Halk Eğitim Merkezinde yapılacak.

Kaynak: AA / Yerel

23 Nisan Arpaçay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title