Haberler

Arpaçay'da Karla Mücadele

Arpaçay ilçesinde karla mücadele çalışmalarına hız verildi.

Arpaçay ilçesinde karla mücadele çalışmalarına hız verildi.

Ekipler, ilçe genelinde son 3 gündür yaşanan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını ulaşıma açmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaymakam Faruk Erdem, kapalı yolların açılması için 1 greyder, 1 kamyonet ve 1 rotatifle hizmet verdiklerini belirterek, kurdukları kriz merkeziyle karla mücadele çalışmalarını etkin ve tek merkezden yürütmeye çalıştıklarını söyledi.

Tüm köy muhtarları, karakol komutanları, köy öğretmenleri ve muhtarların iletişim bilgilerinin ekiplerde bulunduğunu ifade eden Erdem, "Gelen ihbarların asılsız olma ihtimaline karşı ilgili köy muhtarı ve jandarma karakolundan bilgi alarak ekipleri sevk ediyoruz. Arkadaşlarımız durmadan çalışıyorlar ancak son günlerde tipi nedeniyle bazı noktalarda görüş mesafesi sıfıra düştü. Tipi çalışmaları güçleştiriyor. Her şeye rağmen fedakarca çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Erdem Arpaçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title