Haberler

Arpaçay'da Kadın Olmak Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle daha önce duyurusu yapılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen ’’Arpaçay’da Kadın Olmak’’ isimli ödüllü fotoğraf yarışması sonuçları belli oldu.

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle daha önce duyurusu yapılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen "Arpaçay'da Kadın Olmak" isimli ödüllü fotoğraf yarışması sonuçları belli oldu.

Arpaçay merkez ve köylerinde yaşayan kadınların konu alındığı yarışmada Seçici Kurul tarafından gönderilen eserler arasından yapılan değerlendirmede 1. Akçalar Köyü'nde çektiği fotoğrafla Murat Kaya, 2. Carcı Köyü'nde çektiği fotoğrafla Atakan Gençbüyür, 3. ise Tepecik Köyü'nde çektiği fotoğrafla Sertaç Sarıkaya kazanırken dereceye girmeye hak kazanan katılımcılara sırasıyla diz üstü bilgisayar ve tablet bilgisayarların verileceği ödül töreni için 9 Mart 2015 Pazartesi günü Kaymakamlık makamından program düzenlenecek. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arpaçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title