Haberler

Arpaçay'da Gelin Tanış Olalım Polisimizi Tanıyalım Projesi

Kars’ın Arpaçay Kaymakamlığı’nca hayata geçirilen ‘Gelin Tanış Olalım, Polisimizi Tanıyalım’ projesi devam ediyor.

Kars'ın Arpaçay Kaymakamlığı'nca hayata geçirilen 'Gelin Tanış Olalım, Polisimizi Tanıyalım' projesi devam ediyor.

Arpaçay Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Emniyet Amirliği'nce Polis Teşkilatının tanıtılması amacıyla 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda uygulanan "Gelin Tanış Olalım Polisimizi Tanıyalım 1" projesi bu yıl da "Gelin Tanış Olalım Polisimizi Tanıyalım 2" projesi olarak devam edecek.

Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen proje kapsamında Arpaçay'da çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması çerçevesinde, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirler hayata geçirilerek kendilerine sosyal ve eğitim desteklerinin sağlanmasının yanı sıra topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayan proje oldukça olumlu tepkiler almıştı.

Polis teşkilatının tanıtılması ve polis-öğrenci-veli diyaloğunun gelişmesini sağlayarak özellikle veli ve eğitimcilerden çok olumlu dönütler alınmasıyla proje bu yıl daha da geliştirilerek "Gelin Tanış Olalım Polisimizi Tanıyalım 2" ismiyle yürürlüğe kondu.

Bu yıl daha da geliştirilerek yürütülecek proje kapsamında; Araçay'da bulunan çocuk ve gençlere yönelik olarak sosyal ve kültürel faaliyetler, piknikler, temel eğitimlerin desteklenmesi, sportif etkinlikler düzenlenmesi, risk altında bulunan çocukların topluma sağlıklı birey olarak kazandırılması gibi pek çok konuda faaliyetler gerçekleştirilecek.

IÇ- - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Arpaçay Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title