Haberler

Arpaçay'da 2015 Yılı Mütevelli Heyeti Muhtar Üyeler Belirlendi

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı (SYDV) 2015 yılı faaliyet dönemi mütevelli heyetinde görev almak üzere köy ve mahalle muhtarı seçimleri yapıldı.

Kaymakam Faruk Erdem, Başkanlığı'nda Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seçimlere mahalle ve köy muhtarları katıldı. Mahalle Muhtarlığı için tek aday olarak Yalınçayır Mahallesi Muhtarı Şemistan Doğan, seçilirken, köy muhtarı üyeliği için iki adayın yarıştığı seçimlerde Melik Köyü Muhtarı Orhan Top rakibi Akmazdam Köyü Muhtarı Ferudun Güneş'ten fazla oy alarak bir yıl süreyle Mütevelli Heyeti üyesi olarak görev yapmaya hak kazandı.

Yapılan seçimlerin ardından konuşan Kaymakam Faruk Erdem, "İlçede görev yaparken en hassas olduğumuz konu Vakıf işlemleri. Çünkü burada ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza olanaklar ölçüsünde hizmet etmeye çalışıyoruz. Burada da doğru olana, doğru miktarda yardım yapmak çok hassas ve önemli bir konu. Vakıf'ta görev yapan tüm arkadaşlarımız bir karar vereceği zaman iki kez düşünmek zorunda ve hepimiz de bu hassasiyetle görev yapıyoruz" dedi.

Erdem, "2014 yılı Vakıf çalışmaları açısından verimli geçti. Gerek personellerimiz gerekse de Mütevelli Heyet üyesi arkadaşlar olarak doğru bildiğimizi yapmaya çalıştık. Her verilen kararımızda adil olmaya çalıştık. Ben çalışmalarından dolayı Vakıf personellerine ve Mütevelli Heyeti üyelerine teşekkür ediyorum. Yeni seçilen Muhtar arkadaşlarımıza da hayırlı olsun diyorum" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Erdem Arpaçay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title