Haberler

Aromaterapinin Gücünü Keşfedin, Oshadhi'yi Deneyin

Fiziksel, zihinsel ve duygusal sıkıntılar için bitki öz yağlarının ve sularının kullanımı yani Aromaterapi tüm dünyada bilinçli kullanıcıların yaşam gücü olarak biliniyor.

Fiziksel, zihinsel ve duygusal sıkıntılar için bitki öz yağlarının ve sularının kullanımı yani Aromaterapi tüm dünyada bilinçli kullanıcıların yaşam gücü olarak biliniyor. OSHADHI ise Aromaterapinin dünyadaki en bilinen ve en özel markası. OSHADHI şimdi Türkiye'de.

Bitkilerin öz yağlarının ve sularının tek tek ve karışımlar halinde bulunduğu şişeler mucizeler yaratıyor. Sürülebilen, içilebilen ve koklanabilen yağlar, rahatsızlıklara iyi geldiği gibi; sağlıklı insanların da yaşam kalitelerini artırıyor. Özellikle difüzyon yöntemiyle kullanılan ortamda; sağlık, huzur, zindelik ve pozitif yaşam gücü için tercih ediliyor.

Oshadhi'nin farklı doğal yöntemlerle meydana getirdiği yağların hava yoluyla solunması, fiziksel ve zihinsel fayda için en çok tercih edilen yöntemlerden biri. Aynı yağları sorunlu bölgelere sürme veya eser miktarlarda ağızdan alınma yöntemi ile de kullananlar bu mucizevi ve doğal etkilerden vazgeçemiyorlar.

Yaşam kalitesini artırma, sağlıklı bir beden ve zihne sahip olma isteği ve güzellik amacı ile de kullanılan Aromaterapi, tüm dünyada etkisini yeni kanıtlamış ancak bilinen en eski tedavi yöntemlerinden biridir ve bilim dalı olarak kabul görmüştür.

OSHADHI, her bitki için dünyada en iyi yetiştirildiği ülkeyi, bölgeyi ve üreticileri saptayarak organik tarım standardı ile bitkilerin yetiştirilmesini ve en uygun şekilde özlerinin çıkartılmasını sağlaması ile bilinir. AB Organik Tarım Sertifikası ECOSERT, AB Organik Tarım Kontrolü EKO ve AB hammadde kontrolü sertifikalarına sahip Oshadhi; doğal yöntemlerle hazırladığı yağları, Türkiye'de de sağlıklı ve pozitif yaşam felsefesini benimseyenlerin kullanımına sunuyor.

Özellikle yazın gevşemek ve rahat uyumak için açık havada da etkili difüzyon yöntemiyle soluyacağınız Lavanta veya Acı Portakal, böcek ve sinek sokmalarında da acil müdahale için bir miktar sürülerek mikrop öldürücü etkisi ile de kullanılmaktadır.

Sağlıklı, huzurlu, rahat ve kaliteli bir yaşam için kendi difüzer'i (koku yayıcı) de bulunan OSHADHI'yi mutlaka deneyin.

Oshadhi'nin mucizevi etkileri seçkin eczanelerde ve www.hemensaglik.com ile bir tıkla kapınızda.

Oshadhi Lavanta Uçucu Yağ : 65.- TL

Oshadhi Acı Portakal Uçucu Yağ : 124.- TL / 200 ml

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title