Haberler

Arog'un Ufo'su, Yıllar Sonra Belde Meydanından Kaldırıldı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Arog filmini çektiği Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesine hediye edilen büyük UFO maketi, ilçe belediye meclisi kararıyla kaldırıldı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Arog filmini çektiği Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesine hediye edilen büyük UFO maketi, ilçe belediye meclisi kararıyla kaldırıldı.

Frig Vadisi'nin Döğer beldesindeki kısmında çekilen filmin ardından Cem Yılmaz tarafından beldeye hediye edilen UFO maketi, belde meydanına konulmuştu. Yaklaşık 10 metrekarelik alanı kaplayan metal maket, güvenlik gerekçesi ile Döğer Belediyesi'ne ait iş makineleri ile kaldırıldı.

Maketin kaldırılması ile ilgili bir açıklama yapan Döğer Belediye Başkanı Ahmet Ulu, metal olan ve çürümeye başlayan maketin güvenlik gerekçesi ile kaldırıldığını ifade ederek, "Maket son yıllarda tehlike arz etmeye başlamıştı. Bir vatandaşımızın üzerine yıkılmasın, canlar yanmasın diye maketi bulunduğu yerden belediye meclis kararı ile kaldırdık" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cem Yılmaz İhsaniye Döğer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title