Haberler

Arnavutköy'de Feci Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Arnavutköy- Habipler yolunda bir otomobilin TIR'ın dorsesine arkadan çarpması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 06.30 sıralarında Arnavutköy-Habipler Yolu Eski Edirne Asfaltı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Arnavutköy'den Habiplere gitmekte olan Mevlüt Çamkaya idaresindeki 42 CZK 46 plakalı TIR, yol kenarına park etmek için bir anda yavaşladı. Bu esnada TIR'ın arkasından gelen ve kimliğine henüz ulaşılamayan 34 VA 9308 plakalı otomobilin sürücüsü, TIR'ın dorsesine arkadan çarptı. Çarpma sonucunda otomobil sürücüsü ve yanındaki şahıs araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil sürücüsünü sıkıştığı yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralı olduğu öğrenilen şoför ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, otomobildeki diğer şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden şahsın cansız bedeni sağlık ekipleri tarafından ambulansla götürüldü.

Öte yandan kaza nedeniyle TIR sürücüsünün kazanın şokunu atlatamadığı görüldü. Kazayı gören vatandaşlar, "Kaza olduğunda otomobildekiler araç içerisinde sıkışmıştı. Daha sonra itfaiye geldi çalışmaları başladı ama biri öldü" dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy Habipler Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Fth22ylmzmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin çok kötü bi ölüm ama bu kamyon şöförlerinin sebep olduğu ne ilk nede son kaza olacak.Birileri bu kamyon hatalarına dur demeli ve cezaları caydırıcı hale getirmeli

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ölenlere Allahtan rahmet kederli ailesine Allahtan rahmet niyaz ederim

1
0
yanıtYanıtla
Aydın tosunmobilWeb@haberler.com:

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Aydın tosunmobilWeb@haberler.com:

Abdulselam damar seni bi ömur kalbimde tasiyacgm kardesimm:

0
0
yanıtYanıtla
figen akarsumobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin bnm köyündendi allah ailesine ve sevdiklerine sabir versin bes kurus için çanlarından oldular allah kimseye bu aciyi yasatmasin biz yandik baska ailelerde yanmasin : :

0
0
yanıtYanıtla
murat kızıltaşmobilWeb@haberler.com:

Benim dayım :

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title