Haberler

Armine Tekstil'e 300 İşçi Müracaat Etti

Geçtiğimiz günlerde Akın Tekstil'in İğdir'deki fabrikasını satın alan Armine Giyim'e kısa sürede 300 işçi müracaat etti.

Geçtiğimiz günlerde Akın Tekstil'in İğdir'deki fabrikasını satın alan Armine Giyim'e kısa sürede 300 işçi müracaat etti.

Araç'ın İğdir köyünde faaliyetlerini sürdüren Armine Giyim Tekstil, tüm hızıyla yeni satın aldığı fabrika için çalışmalara devam ediyor. Fabrikada tamir ve tadilat yapılırken, makine tesisatı da yenileniyor. Armine Giyimde kesim-dikim ve ütü-paket bölümleri olacak. Araç'ta işsizliği büyük oranda azaltacak olan ve uluslararası moda markası olan Armine Giyim, 1994 yılında kurulan Kamer Tekstil, üretimini kendi bünyesinde gerçekleştiren ipek eşarp markası olarak tekstil sektörüne ilk adımını attı. Kısa sürede büyük kitlelerin beğenisini kazanarak Türkiye'de eşarp üretim ve satış konusunda faaliyet gösteren prestij sahibi bir marka haline geldi.

Armine'de şuanda Kastamonu, Araç, İğdir'deki genç dinamik ve genişletmekte olduğu üretim ekibinde tam zamanlı çalışmak üzere Makineci-Tekstil elemanları Overlokçu, Çift iğneci Süngerciler Kollucu, Ütücüler, İplik Temizlemeciler, Ponterezciler ve ara eleman aranıyor. Armine Giyim Tekstile ise şuana kadar 300 işçi müracaatta bulundu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akın Tekstil Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title