Haberler

Arkasspor'dan Dev Adım

Erkekler Voleybol 1'inci Ligi'nde Mersin'de oynanan Final Etabı'nda Ziraat Bankası ve Galatasaray'ın ardından normal sezonu lider bitiren Halkbank'ı 3-1 yenerek 1'inci devreyi 8 puanla zirvede tamamlayan Arkasspor, dördüncü şampiyonluk için dev bir adım attı. Ligde 2 kez kaybettiği Halkbank'ı namağlup unvanına da son veren mavi beyazlı ekip, 25-27 Nisan'da Adana'da oynanacak 2'nci devre maçları öncesi ipleri eline aldı. Adana'daki ilk sınavında cumartesi günü yine Halkbank'la karşılaşacak Arkasspor, 2 puan altında yer alan Başkent temsilcisi önünde 2 set alması halinde bile şampiyonluk için avantajını koruyacak.

Kanadalı pasör çaprazı Gavin Schmitt'in 23 sayıyla yıldızlaştığı Halkbank maçında 11'er sayı üreten Marshall ve Tillie de alkış topladı. Adana'da pazar günü Galatasaray, pazartesi günü ise Ziraat Bankası'yla oynayacaklarını hatırlatan Basın Sözcüsü Uğur Özden, "Kazanmak güzeldi, ancak herşey bitmedi. Cumartesi günü Halkbank önünde aynı performansı sergileyip, avantajımızı korumalıyız. Halkbank'ı yenememe stresini üzerimizden attık. Namağlup unvanlarını sildik. Ciddi blok üstünlüğüyle galip geldik. Voleybolseverlere çok keyifli bir mücadele izlettik. Takımımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ziraat Bankası Halk Bankası Galatasaray Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title