Haberler

'Dur' İhtarına Uymayan 2 Kişi, Kız Arkadaşını Araçta Bırakıp Kaçtı

Güncelleme:

Adana'da 'dur' ihtarına uymayan sürücü ve arkadaşı, yakalanacağını anlayınca araçta bulunan kız arkadaşını bırakıp yaya olarak kaçtı.

Adana'da polis'in 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü ve polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Polisten kaçamayacağını anlayan sürücü ve arkadaşı, araçtaki kız arkadaşlarını bırakarak yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri, kaçan şüphelileri ara sokakta yakaladı.

'DUR' İHTARINA UYMADI

Olay, merkez Yüreğir İlçesi Kazım Karabekir 4223 sokakta meydana geldi. Batuhan A. yönetimindeki otomobil, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde polis uygulamasındaki polislerin 'dur ' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

YAYA OLARAK KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

Polisten kaçmayacağını anlayan Batuhan A. Kazım Karabekir 4223 sokakta aracı terk etti. Aracı terk eden Batuhan A. ve Cemre Ö. yanlarında bulunan kız arkadaşı Cansel D.'yi araçta bırakarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri Batuhan A. ve Cemre Ö.'yi mahallede ara sokaklar arasında kıskıvrak yakaladı.

Alkollü olduğu anlaşılan sürücü Batuhan A.'nın ehliyetine el konulurken, araçta bulunan şahıslar polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kazım Karabekir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title