Haberler

Arkadaşıyla İçki İçerken Rahatsızlanıp Öldü

BURSA'da dün akşam arkadaşı ile içki içtikten sonra rahatsızlanan 47 yaşındaki Bekir Karabaş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

BURSA'da dün akşam arkadaşı ile içki içtikten sonra rahatsızlanan 47 yaşındaki Bekir Karabaş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Daha önce iki kez kalp krizi geçiren Karabaş'ın ölüm nedeni, otopsi sonucu belirlenecek.

Bursa'da oturan bekar Bekir Karabaş dün akşam, merkez Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesi'ndeki evinde, arkadaşıyla birlikte yemek yedi. Ardından Karabaş rakı içerken, arkadaşı bira içti. Karabaş bir süre sonra rahatsızlanınca arkadaşı ambulans çağırdı. Karabaş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Daha önce iki kez kalp krizi geçirdiği öğrenilen Karabaş'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Bursa Cumhuriyet savcılığı, Bekir Karabaş'ın içtiği rakının sahte olup olmadığını da araştırıyor.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Görükle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title