Haberler

Arkadaşını Öldüren Gence Müebbet Hapis İstemi

Bursa'da geçen 7 Mart'ta, arkadaşı 19 yaşındaki Burhan Öcal'ı bıçaklayarak öldürmekle suçlanan aynı yaştaki Mustafa Kemal Şahin'in tutuklu yargılanmasına başlandı. Hakkında ömür boyu hapis cezası istenen Şahin, "Uyuşturucu alıyorduk. Tartışma kavgaya dönüştü. Küfür edince bıçağı salladım" dedi.

Olay merkez Osmangazi İlçesi Yeşilova Mahallesi'nde geçen 7 Mart tarihinde meydana geldi. Bir grup genç, yol genişletme çalışması nedeniyle boşaltılan 3 katlı metruk binaya girip, iddiaya göre uyuşturucu almaya başladı. Burada, gençlerden Burhan Öcal ve Mustafa Kemal Şahin arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Şahin'in bıçakladığı Öcal olay yerinde yaşamını yitirdi. Yakalanıp gözaltına alınan Mustafa Kemal Şahin, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Ne çekiyorsunuz. Hiç adam öldüren görmediniz mi?" diyerek tepki göstermişti.

Nöbetçi mahkemece tutuklanan ve hakkında Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemi ile dava açılan Mustafa Kemal Şahin'in yargılanmasına başlandı. İlk duruşmada suçunu kabul eden Şahin, "Olay günü aralarında Burhan'ın da bulunduğu arkadaşlarımla binada uyuşturucu içiyorduk. Burhan bir ara benim oturduğum tuğlaya oturmak istedi. Kabul etmedim. Bu kez bana sarıldı. Rahatsız oldum. Bir ara Burhan yan odaya gitti. Ben de 'Bir şey alıyor' diye arkasından gittim. Burada üzerime geldi. Kendisine, 'Senin derdin ve sıkıntın ne?' diye sordum. Bana küfür etti. Uyuşturucunun etkisi ile ben de elimdeki bıçağı ona salladım. Saplanınca 'Bıçak girdi' dedi. Bunu duyunca tekrar salladım. Üzerime yığılınca birlikte yere düştük. Sonra arkadaşlarımla birlikte kaçtık" dedi.

Tanıkların dinlenmesiyle devam eden duruşma eksik evrakın beklenmesi öldürülen Burhan Öcal'ın anne ve babasının bir sonraki duruşmada hazır bulundurulmaları için ertelendi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Şahin Osmangazi Yeşilova 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title