Haberler

Arkadaşını 12 Yerinden Bıçakladı! Kamera Kaydetti

Güncelleme:

Bursa'da 41 yaşındaki O.S. alkol aldıktan sonra tartışmaya girdiği arkadaşını 12 yerinden bıçakladı. Korkunç anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, Tekel bayii sahibi O.S.(41) gece arkadaşları E.K. (34) ve Mehmet Güneş (34) ile birlikte alkol aldı. Gece eve gideceğini belirten O.S. iş yerini kapatacağını söyleyince, alkolün de etkisi ile Mehmet Güneş ile tartışıp kavga etti. Bu sırada O.S., Güneş'i 12 yerinden bıçakladı.

DÜKKANI KAPATMAK İSTEDİ

Olay, geçen ay merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi'nde Tekel bayiinde meydana geldi. İddiaya göre Tekel bayii sahibi O.S., arkadaşları E.K. ve Mehmet Güneş ile birlikte iş yerinde alkol almaya başladı. Saatin geç olduğunu söyleyen O.S., arkadaşlarına dükkanı kapatacağını ve eve gideceğini söyledi. Bu sırada alkolün etkisiyle Mehmet Güneş, O.S.'ye karşı çıkarak üzerine yürümeye başladı.

ARKADAŞINI 12 YERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. O.S., tezgahın arkasından çıkardığı bıçakla, kendisine karşı çıkan Güneş'i 12 yerinden bıçakladı. O.S.'nin arkadaşı E.K. ise, defalarca bıçaklanan Güneş'i yumrukladı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

E.K., ardından yere yığılan Mehmet Güneş'i sürükleyerek iş yerinden dışarıya çıkardı. Bu arada dükkanda bulunan bir müşterinin de kavga başlayınca, önce ayırmaya çalıştığı, ardından da olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Bu anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

ÖLDÜ ZANNEDİP BEKLEMİŞLER

Ağır yaralanan ve aldığı darbelerle bayılan Mehmet Güneş'i sürükleyerek dışarı çıkartan O.S. ve E.K. nin, arkadaşlarının yerde hareketsiz yattığını görünce, öldüğünü zannedip başında beklediği öğrenildi.

POLİSE MAHALLELİ HABER VERDİ

Kanlar içinde yerde yatan Güneş'i gören mahalle sakinleri, olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıyı Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

2 ZANLI TUTUKLANDI

İş yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, öldüğünü zannettikleri M.G.'nin başında bekleyen şüpheli O.S., ve E.K.'yi gözaltına aldı. Şüpheli iki arkadaş, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan M.G.'nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ERKAN:

Adamı bıcaklarken yüz ifadesini gördünüzmü şeytan içine girmiş bir kere cıkarmı sen insan öldürüyorsun varmı senın yerin senı toprak kabul edermi bunun gibileri atıyorsunuz ceza evine ölene kadar besliyorsunuz İDAM gelmeli türkiyeye olması şart müslüman devletiysek biz insan öldurenı asmalıyız gitsin hesabını ALLAHA versın verebılırse nasıl bir zalımlıktır bu ALLAHım kımseyı bu konuma dusurmesin AMİN

0
0
yanıtYanıtla
BEYKOZLU:

MUEBBET VERIN DE OLE TAVUK KESMEK GIBI ADAM KESMEK NEYMIS BINLERCE KEZ DUSUNSUNLER ICERDE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title