Haberler

Arka Arkaya 3 Mağlubiyet Alan Çaykur Rizespor'da Moraller Bozuk

Ligin 9. Haftası’nda kendi evinde Akhisar Belediyespor’a 2-0 mağlup olarak üst üste 3. mağlubiyetini alan Çaykur Rizespor’da moraller bozuldu.

Ligin 9. Haftası'nda kendi evinde Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak üst üste 3. mağlubiyetini alan Çaykur Rizespor'da moraller bozuldu.

Ligin ilk altı haftasında hiç mağlup olmayan son üç haftada ise üç mağlubiyet alan Çaykur Rizespor'da ivme aşağıya döndü. Yeşil mavili camiayı Akhisar Belediyespor karşısında alınan mağlubiyet kadar sahaya yansıyan kötü futbol da üzdü.

Müsabakanın değerlendirmesini yapan Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "İlk 6 hafta güzel bir çıkışımız vardı. Bunun sürmesini isterdik. Beklediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Penaltı golü ile bozulan moralleri atacağımız bir golle düzeltebilirdik. Bunu başaramayınca ikinci golü yedik. İkinci yarı artan mücadele ise maalesef sonuç vermedi. Biz mağlubiyetlere takılmayıp önümüzdeki Kayserispor maçında galip gelerek bozulan moralleri düzeltmek istiyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz. Başarılı olacağına inanıyoruz. Şuan ihtiyacımız olan morali Kayseri'de alacağımıza da inanıyoruz" dedi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title