Haberler

Arjantinli Futbolcudan Şaşırtan Soru: Arda, Gerçekten Türk mü

Güncelleme:

PSG ve Milan'ın transfer listesinde yer alan Arda Turan, tüm dünyanın yakından takip ettiği yıldızlar arasında yer alıyor. Milli futbolcunun en büyük hayranlarından biri ise, Arjantin'in Arsenal Sarandi Kulübü'nde forma giyen Ramiro Carrera... Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesinde yer alan 23 yaşındaki Arjantinli kanat oyuncusunun Türk menajeri Remzi Petek, geçtiğimiz günlerde Ramiro Carrera ile Arda hakkında yaptıkları sohbeti şöyle anlattı:

"TÜRKLER'DEN BÖYLE FUTBOLCU ÇIKAR MI?"

"Ramiro bana 'Arda Turan gerçekten Türk mü?' diye sordu. Ben de şaşırdım tabii... Bir an dondum kaldım, sonra 'Tabii ki Türk. Neden böyle sordun ki?' dedim. Ramiro bu sefer 'Arda'nın futbol stili Güney Amerikalılara çok benziyor. Sanki Türk değil de Brezilyalı gibi... Açıkçası Türkler'den böyle bir futbolcu çıkması beni çok şaşırtıyor' cevabını verdi. Bir an düşündüm; Ramiro pek de haksız sayılmaz!"

"GÜNEY AMERİKA'DA ARDA'NIN ÇOK FAZLA HAYRANI VAR"

İşi gereği Arjantin ve Uruguay'ı çok iyi bildiğini ifade eden Remzi Petek (sağda), "Arda Turan tüm dünyanın iyi tanıdığı ve takip ettiği bir futbolcu. Tarihsel ve kültürel bağlarından dolayı İspanya futbolu Güney Amerika ülkelerinde yakından takip ediliyor. Arda da en çok ilgi gören ve hayranı olan oyunculardan biri" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet


Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Arjantin Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (13)

erzincan:

arda boş beleş bir oyuncu

6
1
yanıtYanıtla
koyuna benzeyen köpek tori:

arda turan bildiğimiz kadarıyla kürt. . batı ya çok önceleri göçen kürtlerden. .

2
4
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

RESMEN HAKARET ETMİŞ LOO. . TÜRKLERDEN BÖYLE FUTBOLCU ÇIKAR MI DEMİŞŞ. .

2
3
yanıtYanıtla
KALİmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ardanin turklugunden ziyade insan mi !

3
1
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adamı niye yazıp. Değer veriyorsunuz. Tahsilini sorun yeter. Çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar.

3
1
yanıtYanıtla
GÖKCEBEY 67:

LA LAVUKLAR ARDA TÜRK DEGIL INSAN BILE DEGIL UZAYLI. ASAGILIK KOMPLEKSLI MAHLUKLAR

4
0
yanıtYanıtla
hasanmurat:

abi haberi bile kopyala yapıştırla hallediyorlar. bende bir site kurup kopyala yapıştır habercilik yapıcam. kararımı verdim. ( remzi petek - parantez içinde sağda ) ifadesine dikkat. bari gazetedeki fotoğrafı kullansaydınız da adam gerçekten sağda olsaydı.

3
0
yanıtYanıtla
-gs:

ya gerçekten cahilsiniz hepiniz turdaki konu arda değil, bu menajerin elindeki ne olduğu belirsiz güney Amerikalı oyuncuyu gündeme taşıyıp Türkiye ye itelemek için yapılan yalan haber başka birşey deği. dediği oyuncuyu yok bilmem avrupanın en iyi kulüpleri istiyormuş . bizde yedik inanmayın itibar etmeyin böyle haberlere beyin bedava. . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
yok Güney abardonya:

yok pensilvanya da arda''ya tapıyolar

1
0
yanıtYanıtla
gsmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adam sapina kadar turk varsa itirazi olan arastirsin kutugunu okadar

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title