Haberler

Arıza Yapanı Bırakıp Diğerini Çaldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İş yeri güvenlik kamera görüntüleri,- sanayiden genel görüntüler- İş yeri sahibi ile röportaj Arıza yapanı bırakıp diğerini çaldı- Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir tamirhanenin önünden çaldığı minibüs arıza yapınca geri dönen zanlı, aynı iş yerinden bir kamyoneti alarak kaçtı- Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi Yunusemre ilçesinde bir tamirhane önünden minibüsü çalan hırsız, araç yolda arıza yapınca geri gelip aynı iş yerinden bir kamyoneti çalarak kayıplara karıştı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İş yeri güvenlik kamera görüntüleri,- sanayiden genel görüntüler- İş yeri sahibi ile röportaj Arıza yapanı bırakıp diğerini çaldı- Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir tamirhanenin önünden çaldığı minibüs arıza yapınca geri dönen zanlı, aynı iş yerinden bir kamyoneti alarak kaçtı- Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi Yunusemre ilçesinde bir tamirhane önünden minibüsü çalan hırsız, araç yolda arıza yapınca geri gelip aynı iş yerinden bir kamyoneti çalarak kayıplara karıştı.İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayı, Küçük Sanayi Sitesi'nde gerçekleşti.Görüntülerde Mehmet Emin Turgut'a ait tamirhaneye gelen bir kişi önce etrafı kontrol ediyor. Kimsenin olmadığına kanaat getiren zanlı, tamirhanenin önündeki kapalı minibüsü alarak uzaklaşıyor. Ancak arızalı olan minibüs yolda kalınca hırsız, geri dönüp aynı iş yerinin önündeki bir kamyoneti alarak uzaklaşıyor.Olayı sabah fark eden iş yeri sahibi Mehmet Emin Turgut, durumu polise haber verdi. Polis, çalınan araçlardan birini bir sokak ileride terk edilmiş olarak buldu.İş yeri sahibi Turgut, çalınan araçların tamir için bırakıldığını belirterek "Gece saat 23.00 gibi iş yerini kapattım. Ben gittikten bir saat sonra zanlı, iş yerimin önünde müşterime ait olan minibüsü çalıp götürüyor. Ancak 100 metre gitmeden araç arıza yapınca, olduğu yerde bırakıyor ve geri gelip yine iş yerimin önünde bir başka müşteriye ait kamyoneti çalıp götürüyor" dedi.Durumu polise bildirdiğini karakolda aynı gece sanayi sitesinde, birçok iş yerinden hırsızlık yapıldığını öğrendiğini belirten Turgut, çalınan kamyonetin hırsızlıkta kullandığını ileri sürdü.Polis, güvenlik kameralarından tespit ettiği hırsızı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Yunusemre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title