Haberler

Ariş Pırlanta'dan Meleğinizi Seçin

Güncelleme:

Ariş Pırlanta meleklerin varlığını her an hatırlamanız ve dileklerinizi fısıldamanız için yepyeni bir koleksiyon hazırladı.

Sevgi Meleği:

Sıcaklığı ve enerjiyi temsil eder. Sevgi onun gücünün kaynağıdır. Müjde getiren olumlu değişiklikler sağlayan melek olarak kabul edilir.

İlişkilerle ilgili yardıma çağıracağımız ilk melektir. Her iki tarafın mutlu ve huzurlu olması için sonuçlar oluşturmaya yardımcı olur.

Barış Meleği:

Sakinlik ve dinginlik sağlayan mavi renkle ve insanın özünü simgeleyen 'ruh' sembolüyle yorumlanmıştır. Işık ve sevgi getirerek kişinin kendi içinde

yarattığı uyumu ve dengeyi tüm evrene yaymasını sağlar. Egodan, korkudan,olumsuzluklardan uzaklaştırır.

Huzur Meleği:

Huzuru ve saflığı çağrıştıran beyaz renkle ve oluşumu,dönüşümü,yeni başlangıçları ifade eden döngü sembolüyle yorumlanmıştır. Ruha yardımcı olan , Yol gösteren ve huzur veren melektir. İnsanların huzur ve ışık içinde dünyadan ayrılmalarını sağlar.

Şifa Meleği:

İyileştirici enerji veren yeşil renkle ve evrenin iyileştirici güçlerinden biri olan ''Güneş'' sembolüyle yorumlanmıştır. Her türlü hastalığı şifalandırmak için yardımımıza çağırabiliriz. Kendimizle birlikte sevdiğimiz herkesin ve her şeyin iyileştirilmesinde yardımcı olur.Hastalıklara yol açan negatif duyguları ve düşünceleri görmemizi sağlayarak şifa enerjisi sağlar.

Bereket Meleği:

Oluşumu ve ahengi simgeleyen pembe renkle ve yaşamın ve bereketin kaynağı 'Toprak' elementinin sembolüyle yorumlanmıştır. Sorunların çözümünde ışık verir, yol gösterir. Huzur ,sevinç ve ahenk getirir.

Bilgelik Meleği:

Bilgeliği simgeleyen mor renkle ve mantığı, bilgiyi temsil eden ''Hava''elementinin sembolüyle yorumlanmıştır.Şefkat ve anlayışın meleğidir. Özgürlüğü,sevinci,bağışlamayı, serbest bırakmayı sağlayarak bize yardımcı olur.Negatif duygu ve düşüncelerden arınarak doğru yola giden bilgiye ulaşmamızda destek verir.

Güç Meleği:

Canlandırıcı etkisiyle bilinen turkuvaz renkle ve enerjinin,gücün, cesaretin simgesi 'Ateş' sembolüyle yorumlanmıştır. Görkem ve güç meleği olarak hepimizin hayatının amacını bilir ve ilerlememiz için egoyu,korkuyu geride bırakmamıza yardımcı olur. Her türlü tehlikeden bizi korur. Zorluklarla mücadele ederken kendimizi güçlü hissetmemizi sağlar. Müzik meleği olarak da bilinir ve müzikle hayatımıza güzellik, iyileşme ve huzur getirdiğine inanılır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title