Haberler

Arınç, Teravih Çıkışında Cemaate Limonata İkram Etti

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte Muradiye Cami’nde teravih namazını kılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,namaz çıkışında cemaate limonata ikramında bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte Muradiye Cami'nde teravih namazını kılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,namaz çıkışında cemaate limonata ikramında bulundu.

Her akşam farklı bir camide teravih namazını kılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bu kez Muradiye Cami'ndeydi. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere hafta sonu Manisa'ya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Murat Baybatur ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi de teravih namazını Muradiye Cami'nde kıldı.

Namaz sonrası vatandaşlara limonata ikramında bulunuldu. Cami cemaati Arınç ve Başkan Çelik'e büyük ilgi gösterdi. Limonata dağıtımının ardından Saruhan Parka geçen Arınç, Şehzadeler Belediyesi Basın Merkezi tarafından hazırlanan Şehr-i Şehzadeler Gazetesi ile belediyenin ilk kültür yayını olan Yiğitbaşı Veli Ahmed Şemseddin-i Marmaravi Hazretlerinin hayatının anlatıldığı kitabı inceledi. Arınç, gazeteyi ve kitabı çok beğendiğini ifade ederek Şehzadeler Belediyesi'ni tebrik etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk Çelik Muradiye Cami Bülent Arınç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title